На каналах ZIK та «Донбас» одночасно стартує  реаліті «Покажи їм!» (ВІДЕО)

На каналах ZIK та «Донбас» одночасно стартує реаліті «Покажи їм!» (ВІДЕО)

7 Жовтня 2013
6059
7 Жовтня 2013
11:47

На каналах ZIK та «Донбас» одночасно стартує реаліті «Покажи їм!» (ВІДЕО)

6059
На каналах ZIK та «Донбас» одночасно стартує  реаліті «Покажи їм!» (ВІДЕО)
На каналах ZIK та «Донбас» одночасно стартує  реаліті «Покажи їм!» (ВІДЕО)

З 13 жовтня в ефірі західноукраїнського телеканалів ZIK та донецького «Донбасу»  вийде реаліті-шоу спільного виробництва «Покажи їм! Львів-Донбас шоу». Про це повідомляє прес-служба ZIK.

 

Шоу буде виходи на двох каналах щонеділі.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», «Покажи їм!» - це багатосерійний проект, в основі концепції - обмін між Донецьком і Львовом людьми різних професій.

 

«Для участі в шоу ми шукали колоритних персонажів, з різними характерами - від запальних холериків до нордично холодних і незворушних- але водночас таких, кого можна назвати типовим представником свого краю, хто живе за законами та традиціями свого регіону», - каже режисер «Покажи їм!» Святослав Козак.

 

Кожен із героїв реаліті-шоу  (шахтарі, кухарі, таксисти, тренери , дитячі вихователі, шоумени тощо)  знайомі із чужим містом лише зі слів знайомих, друзів, а ще політиків, які «прикрасили» Схід і Захід України численною кількістю стереотипів та домислів.

 

 

За словами директора каналу «Донбас» Юрія Сугака, здебільшого жителі Донеччини знають Львів лише як туристичне місто, тому це шоу продукуватиме ситуації, які інтригують: «А що ж буде, коли «наші» поїдуть до Львова?», «А що буде, коли галичанин опиниться в Донецьку?».

 

«Звісно, окремі ситуації ми спеціально режисирували і вигадували для того, щоб учасники змогли максимально відкритися під час зйомок, показали  всі свої страхи, комплекси чи упередження у ставленні до незнайомого міста.  А ще своїми вчинками, рішеннями, поведінкою підтвердили чи спростували стереотип про те, яким є вже згаданий «типовий» львів'янин чи донеччанин», - звертає увагу пан Козак.

 

За словами генерального директора медіа-холдингу ZIK Дмитра Добродомова,  «Покажи їм!» - це не просто розважальне реаліті-шоу, воно ще й соціальне та навіть з певним політичним підтекстом: ««Покажи їм!» - не випадкова назва. Адже ми маємо і що показати, і багато кому показати. Зокрема й політикам. Показати, а чи справді мешканці різних регіонів України ворогують між собою, чи, може, насправді між ними нема агресії чи хворобливої конкуренції. Люди повинні протистояти стереотипам, які їм намагаються навіяти політики». 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6059
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду