Розпочав роботу спеціалізований сайт «АгроПравда»

Розпочав роботу спеціалізований сайт «АгроПравда»

4 Жовтня 2013
5678
4 Жовтня 2013
17:06

Розпочав роботу спеціалізований сайт «АгроПравда»

5678
Розпочав роботу спеціалізований сайт «АгроПравда»
Розпочав роботу спеціалізований сайт «АгроПравда»

У вересні розпочав роботу спеціалізований сайт про транспорт для сільського господарства та агробізнес AgroPravda.com. Про це повідомляє прес-служба видання.

 

Сайт створено інформаційно-аналітичною і консалтинговою компанією Auto-Consulting, яка керує комерційними спеціалізованими інтернет-ресурсами з 2001 року. Компанію очолює Олег Омельницький.

 

Головним редактором нового проекту став Володимир Дрьомов, який до «АгроПравди» працював у ЗМІ автомобільного напрямку.

 

«АгроПравда» створюватиме власний контент про важливі події на українському агро ринку та докладно описуватиме нові моделі сільгосптехніки, які з'являється на українському та європейському ринках. Редакція  планує також власні випробування сільськогосподарської техніки, які досі не були поширені в цьому сегменті ЗМІ.

 

Одночасно із сайтом почали працювати сторінки «АгроПравди» в соцмережах Facebook, Vkontakte, Twitter.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5678
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду