Відеосервіс Оll.tv транслюватиме 35 каналів

Відеосервіс Оll.tv транслюватиме 35 каналів

13 Вересня 2013
7988
13 Вересня 2013
11:16

Відеосервіс Оll.tv транслюватиме 35 каналів

7988
Відеосервіс Оll.tv транслюватиме 35 каналів
Відеосервіс Оll.tv транслюватиме 35 каналів

Компанія «Діджитал Скрінз » (відеосервіс Оll.tv , входить до «Медіа Група Україна ») підготувала до запуску послугу телебачення в партнерських мережах 25 інтернет - провайдерів. Про це повідомляє «Капітал».

 

У пакеті Оll.tv буде представлено більше 35 телеканалів, серед яких як ті, що входять до «Медіа Групи Україна» («Україна», «НЛО TV», «Футбол», «Футбол +»), так і інші розважальні, інформаційні, музичні та пізнавальні телеканали.

 

За словами  керівника відділу корпоративних зв'язків компанії Маріанни Конної, зараз йде підготовка реалізації проекту з телекомунікаційними компаніями «Воля», Vega , «Укртелеком».

 

Сукупна абонентська база цих трьох провайдерів за перше півріччя, за даними консалтингової групи E & C, склала більше 2,2 млн користувачів.

 

«Інтегроване рішення під брендом Оll.tv планують запустити цієї осені» , - наголосив директор «Діджитал Скрінз».

 

За його словами найбільш довгостроковою буде інвестиція на закупівлю тв-приставок для користувачів. Середній дохід з одного абонента компанії в місяць становить 70 грн.

 

Директор з розвитку бізнесу «Медіа Група Україна» Ольга Гаврилова зазначає , що в Україні зростає споживання телевізійних продуктів через інтернет, абоненти зацікавлені отримувати не тільки доступ до мережі , а й доступ до контенту . Провайдерам конвергентні рішення дозволяють збільшувати прибутковість бізнесу .

 

Втім  директор київського інтернет-провайдера «Тріолан» Вадим Сидоренко зауважує, що через додаткове навантаження від відеотрансляцій не всі мережі українських операторів зможуть « пропускати » трансляцію телеканалів.

 

Пан Сидоренко каже, що зможе запропонувати послугу Оll.tv за 40 грн на місяць. «З усіма телеканалами ми уклали партнерську угоду, згідно з яким ми маємо право транслювати їх контент у мережах провайдерів», - каже він. За неофіційною інформацією, сервіс представлятиме українські канали.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7988
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду