detector.media
13.09.2013 11:16
Відеосервіс Оll.tv транслюватиме 35 каналів
Відеосервіс Оll.tv транслюватиме 35 каналів

Компанія «Діджитал Скрінз » (відеосервіс Оll.tv , входить до «Медіа Група Україна ») підготувала до запуску послугу телебачення в партнерських мережах 25 інтернет - провайдерів. Про це повідомляє «Капітал».

 

У пакеті Оll.tv буде представлено більше 35 телеканалів, серед яких як ті, що входять до «Медіа Групи Україна» («Україна», «НЛО TV», «Футбол», «Футбол +»), так і інші розважальні, інформаційні, музичні та пізнавальні телеканали.

 

За словами  керівника відділу корпоративних зв'язків компанії Маріанни Конної, зараз йде підготовка реалізації проекту з телекомунікаційними компаніями «Воля», Vega , «Укртелеком».

 

Сукупна абонентська база цих трьох провайдерів за перше півріччя, за даними консалтингової групи E & C, склала більше 2,2 млн користувачів.

 

«Інтегроване рішення під брендом Оll.tv планують запустити цієї осені» , - наголосив директор «Діджитал Скрінз».

 

За його словами найбільш довгостроковою буде інвестиція на закупівлю тв-приставок для користувачів. Середній дохід з одного абонента компанії в місяць становить 70 грн.

 

Директор з розвитку бізнесу «Медіа Група Україна» Ольга Гаврилова зазначає , що в Україні зростає споживання телевізійних продуктів через інтернет, абоненти зацікавлені отримувати не тільки доступ до мережі , а й доступ до контенту . Провайдерам конвергентні рішення дозволяють збільшувати прибутковість бізнесу .

 

Втім  директор київського інтернет-провайдера «Тріолан» Вадим Сидоренко зауважує, що через додаткове навантаження від відеотрансляцій не всі мережі українських операторів зможуть « пропускати » трансляцію телеканалів.

 

Пан Сидоренко каже, що зможе запропонувати послугу Оll.tv за 40 грн на місяць. «З усіма телеканалами ми уклали партнерську угоду, згідно з яким ми маємо право транслювати їх контент у мережах провайдерів», - каже він. За неофіційною інформацією, сервіс представлятиме українські канали.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY