ZIK почав промо-кампанію нового сезону під гаслом «Не дивись ZIK!» (ВІДЕО)

ZIK почав промо-кампанію нового сезону під гаслом «Не дивись ZIK!» (ВІДЕО)

11 Вересня 2013
6017
11 Вересня 2013
16:41

ZIK почав промо-кампанію нового сезону під гаслом «Не дивись ZIK!» (ВІДЕО)

6017
ZIK почав промо-кампанію нового сезону під гаслом «Не дивись ZIK!» (ВІДЕО)
ZIK почав промо-кампанію нового сезону під гаслом «Не дивись ZIK!» (ВІДЕО)

Західноукраїнський канал ZIK розпочав промо-кампанію нового сезону під гаслом «Не дивись ZIK!».

 

На білбордах, у телевізійних та радіороликах не дивитись ZIK закликають депутат-«тушка», продажний суддя, чиновник-хабарник та правоохоронець- «перевертень» - головні герої журналістських розслідувань та викривальних проектів каналу.

 

Уся промо-кампанія побудована на іронії та сарказмі, зауважують у прес-службі. Її головна мета, зі слів генерального директора медіахолдингу ZIK Дмитра Добродомова, - викликати адекватну емоцію в потенційного глядача: на цьому каналі завжди називають речі своїми іменами і доводять це фактами. Для передачі цієї ідеї й було використано карикатурно-анімаційні збірні образи.

 

Кампанія «Не дивись!», за словами пана Добродомова, розрахована на нову аудиторію, яка ще не дуже обізнана зі специфікою каналу.

 

«Ми хочемо привернути до себе увагу нового глядача, який не настільки добре знає специфіку роботи телеканалу ZIK, як це є у Західній Україні. Тут ZIK - вже інформаційний бренд, найпопулярніший регіональний телеканал та інформаційна агенція, котрі нещодавно ми об'єднали на одній інтернет-платформі. Ідея ж нашого промо дозволить людям, не надто обізнаним з нашою діяльність, зрозуміти, яким є наш телеканал, які проекти ми створюємо та популяризуємо: викривальні, провокаційні, що базуються на серйозних журналістських розслідуваннях», - каже пан Добродомов.

 

За три роки свого існування ZIK уперше розгорнув масову промо-кампанію в Києві. Адже з липня телеканал присутній у пакетах провайдера супутникового телебачення Viasat. Також трансляції в столиці, як і в багатьох обласних центрах країни, здійснюються через кабельні мережі «Воля-кабель», «Тріолан» і «Ланет».

 

Пан Добродомов наголосив, що головне завдання каналу - зробити все можливе, аби невдовзі він виходив під гаслом «Дивиcь ZIK!».

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6017
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду