ZIK відкриє студію в Києві та запустить суспільно-політичне ток-шоу й низку нових програм

ZIK відкриє студію в Києві та запустить суспільно-політичне ток-шоу й низку нових програм

11 Вересня 2013
6473
11 Вересня 2013
16:22

ZIK відкриє студію в Києві та запустить суспільно-політичне ток-шоу й низку нових програм

6473
ZIK відкриє студію в Києві та запустить суспільно-політичне ток-шоу й низку нових програм
ZIK відкриє студію в Києві та запустить суспільно-політичне ток-шоу й низку нових програм

Західноукраїнський телеканал ZIK у березні 2014 року відкриє телевізійну студію в Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби каналу.

 

Навесні 2014-го з київської студії виходитиме нове суспільно-політичне ток-шоу незвичного формату, що відрізнятиметься від усіх проектів схожої тематики, обіцяють на каналі. Його творцями, найімовірніше, стануть колишні працівники телеканалу ТВі, з якими зараз ведуться активні переговори.

 

Також навесні глядач побачить «своєрідну телевізійну реінкарнацію відомої культурологічної програми», котра свого часу виходила на одному з національних телеканалів.

 

Тим часом перший столичний проект каналу ZIK стартує вже в середині жовтня - програма журналістських розслідувань «Наші гроші».

 

Наприкінці осені запускаються ще три авторські проекти власного виробництва, зміст яких наразі тримають у таємниці. «Із їхнім стартом усі точно зрозуміють, чому промокампанія телеканалу ZIK має гасло "Не дивись!"» - каже генеральний директор медіахолдингу ZIK Дмитро Добродомов.

 

Однак із запуском столичної телестудії про зміну статусу з регіонального на національний канал наразі не йдеться, зазначають у медіахолдингу. «Майданчик у столиці ZIKу потрібен для розвитку своїх авторських проектів. Він дасть можливість долучити до активної участі у програмах (насамперед, ефіру наживо) більше людей, від яких залежить доля країни, - народних депутатів, авторитетних експертів», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Щодо інших новинок у новому сезоні, то лінійку вже відомих телепроектів каналу - «Народний контроль», «ПРАВОкація», «Люстрація», «Прямим текстом», «Твоє бачення» - у другій половині вересня доповнять нові розважальні проекти. Передусім ідеться про реаліті-шоу спільного з телеканалом «Донбас» формату та виробництва «Покажи їм! Львів-Донбас шоу». Його ідея - підтвердити або спростувати міфи і стереотипи, створені політиками за роки незалежності, про Схід та Захід. В основі проекту - обмін людей різних професій між Львовом і Донецьком.

 

«Якщо наразі не можеш бути першим, то будь іншим, - резюмує Дмитро Добродомов. - У нинішніх реаліях це правильний напрямок роботи журналіста, котрий прагне своєю роботою змінити стан речей у пронизаному обманом та корупцією суспільстві. Просто треба виробляти реальний контент, на який, до того ж, нині є величезний запит. Саме цим ми завойовуємо довіру свого глядача, розширюємо власну аудиторію».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6473
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
666666
3452 дн. тому
Мільйонер Добродомов немає ніякого відношення до Львова, він тільки має відношення до кремлівських агентів. В нього на лобі це написано.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду