У День Незалежності України 5 канал покаже телемарафон

У День Незалежності України 5 канал покаже телемарафон

22 Серпня 2013
7918
22 Серпня 2013
15:56

У День Незалежності України 5 канал покаже телемарафон

7918
У День Незалежності України 5 канал покаже телемарафон
У День Незалежності України 5 канал покаже телемарафон

У суботу, 24 серпня, на 5-му каналі стартує марафон до Дня Незалежності України «22.Все тільки починається». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Прямий ефір продовжуватиметьсяз 17.30 до 21.30.

 

Перший блок марафону розпочнеться о 17.30 . Ведучі першої студії марафону Яна Конотоп та Мустафа Найєм разом з колишнім дисидентом Левком Лук'яненком, директором Інституту стратегічних досліджень Андрієм Єрмолаєвим, соціопсихологом Андрієм Покальчуком, учасниками Революції на граніті дискутуватимуть на тему «Як і хто виборював незалежність».

 

Другий блок марафону розпочнеться о 19.10. Ведучі студії Вікторія Сюмар та Роман Чайка  говоритимуть з гостями про те, що незалежність дала кожному українцю.

 

Третій, завершальний блок марафону, стартує о 20.10 і буде присвячений майбутньому України. Ведучі цієї частини марафону Тетяна Даниленко та Святослав Цеголко  спробують з'ясувати ментальне, економічне та геополітичне місце України. Причини, події та наслідки у студії будуть прогнозувати екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко, представник України у Європейському Союзі Костянтин Єлісеєв, а також представники депутатського корпусу від влади та опозиції.

 

Протягом марафону в ефірі 5-го каналу за допомогою нерепрезентативного журналістського опитування на вулицях та через соціальні мережі будуть представлені думки українців. Також під час прямих включень канал покаже,  як святкуватиме держава своє народження у різних куточках країни.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», канал «Інтер» покаже у День Незалежності України телемарафон, який розпочнеться о 7.00 і триватиме упродовж семи годин. Ведучими телемарафону «Інтера» «День народження Країни» будуть Ганна Гомонай та Сергій Дорофеєв.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7918
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду