detector.media
22.08.2013 15:56
У День Незалежності України 5 канал покаже телемарафон
У День Незалежності України 5 канал покаже телемарафон

У суботу, 24 серпня, на 5-му каналі стартує марафон до Дня Незалежності України «22.Все тільки починається». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Прямий ефір продовжуватиметьсяз 17.30 до 21.30.

 

Перший блок марафону розпочнеться о 17.30 . Ведучі першої студії марафону Яна Конотоп та Мустафа Найєм разом з колишнім дисидентом Левком Лук'яненком, директором Інституту стратегічних досліджень Андрієм Єрмолаєвим, соціопсихологом Андрієм Покальчуком, учасниками Революції на граніті дискутуватимуть на тему «Як і хто виборював незалежність».

 

Другий блок марафону розпочнеться о 19.10. Ведучі студії Вікторія Сюмар та Роман Чайка  говоритимуть з гостями про те, що незалежність дала кожному українцю.

 

Третій, завершальний блок марафону, стартує о 20.10 і буде присвячений майбутньому України. Ведучі цієї частини марафону Тетяна Даниленко та Святослав Цеголко  спробують з'ясувати ментальне, економічне та геополітичне місце України. Причини, події та наслідки у студії будуть прогнозувати екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко, представник України у Європейському Союзі Костянтин Єлісеєв, а також представники депутатського корпусу від влади та опозиції.

 

Протягом марафону в ефірі 5-го каналу за допомогою нерепрезентативного журналістського опитування на вулицях та через соціальні мережі будуть представлені думки українців. Також під час прямих включень канал покаже,  як святкуватиме держава своє народження у різних куточках країни.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», канал «Інтер» покаже у День Незалежності України телемарафон, який розпочнеться о 7.00 і триватиме упродовж семи годин. Ведучими телемарафону «Інтера» «День народження Країни» будуть Ганна Гомонай та Сергій Дорофеєв.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY