ТЕТ запускає четвертий сезон скетчкому «Віталька»

ТЕТ запускає четвертий сезон скетчкому «Віталька»

20 Серпня 2013
7219
20 Серпня 2013
18:23

ТЕТ запускає четвертий сезон скетчкому «Віталька»

7219
ТЕТ запускає четвертий сезон скетчкому «Віталька»
ТЕТ запускає четвертий сезон скетчкому «Віталька»

26 серпня на каналі ТЕТ вийде прем'єра четвертого сезону скетчкому «Віталька». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Скетчком буде виходити щодня, з понеділка по п'ятницю о 20.00.

 

«Ще крутіше, ще смішніше, ніж раніше! Нові неймовірні пригоди в нових серіях! Віталька продовжує вірити, що йому пощастить в особистому житті і докладає для цього максимум зусиль! Заради того, щоб познайомитися з «тьолочкою», він готовий рішуче на все! А оскільки влітку дівчата роз'їжджаються, Віталька відправляється слідом за ними. Шукати ту саму єдину і неповторну Віталька буде по всій Україні!», - йдеться у повідомленні каналу.

 

«У новому сезоні Вітальку чекає кілька дуже крутих сюжетних поворотів, які глядач обов'язково оцінить. Віталька буде веселити, розслабляти, дивувати, інтригувати, любити і бажати усім любові», - розповів про новий сезон автор ідеї та виконавець головної ролі у скетчкомі Гарик Бірча.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», новий сезон гумористичного шоу «Бійцівський клуб» вийде на каналі ТЕТ. До складу журі, яке оцінюватиме гумористичні виступи учасників, окрім шоумена Євгена Кошового увійдуть  хореограф  Дмитро Коляденко і виконавець головної ролі у скечкомі «Віталька» Гарик Бірча.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7219
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду