21 серпня – семінар з технологій сприйняття реклами

21 серпня – семінар з технологій сприйняття реклами

15 Серпня 2013
5631
15 Серпня 2013
11:55

21 серпня – семінар з технологій сприйняття реклами

5631
21 серпня – семінар з технологій сприйняття реклами
21 серпня – семінар з технологій сприйняття реклами

21 серпня Школа рекламних технологій Advertising school запрошує на семінар, що буде присвячений таємницям впливу реклами на споживачів. Учасники семінару дізнаються, що таке імпліцитні сприйняття і пам'ять, і яка реклама найдієвіша з точки зору імпліцитної обробки. Також учасники поміркують, якою стане реклама в майбутньому.

 

Дата і час проведення заходу - 21 серпня, 19.00-20.00. Місце проведення: просп. Академіка Глушкова, 1 (м. «Виставковий центр»), ВДНГ, 4 павільйон.

 

Проведе семінар Ольга Ваганова, піарник медіагрупи StarLightMedia. З січня вона працює PRменеджер групи StarLightMedia (телеканали СТБ, ICTV, Новий канал, М1, М2, QTV; сейлз-хаузи StarLight Sales, StarLight Brand Content і StarLight Digital Sales; продакшн-компанії StarLight Commercial Production, StarLight Films і Vavеrka Production, а також компанії StarLight Rental, StarLight Scenery і StarLight Digital). Український учасник європейської маркетингової мережі Futurelab, що спеціалізується на інноваціях і споживачоцентрізмі. За освітою - кінокритик, кандидат політичних наук, писала дисертацію на тему «Вплив глобалізації ЗМІ на міжнародні відносини». Веде розділ «Дискусії з блогів» в журналі «Комп&аньон». Блог Ольги Ваганової - http://olgavaganova.wordpress.com .

 

Зареєструватися можна тут. За питаннями звертатися до Оксани за те. (067) 536-09-73.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5631
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду