detector.media
15.08.2013 11:55
21 серпня – семінар з технологій сприйняття реклами
21 серпня – семінар з технологій сприйняття реклами

21 серпня Школа рекламних технологій Advertising school запрошує на семінар, що буде присвячений таємницям впливу реклами на споживачів. Учасники семінару дізнаються, що таке імпліцитні сприйняття і пам'ять, і яка реклама найдієвіша з точки зору імпліцитної обробки. Також учасники поміркують, якою стане реклама в майбутньому.

 

Дата і час проведення заходу - 21 серпня, 19.00-20.00. Місце проведення: просп. Академіка Глушкова, 1 (м. «Виставковий центр»), ВДНГ, 4 павільйон.

 

Проведе семінар Ольга Ваганова, піарник медіагрупи StarLightMedia. З січня вона працює PRменеджер групи StarLightMedia (телеканали СТБ, ICTV, Новий канал, М1, М2, QTV; сейлз-хаузи StarLight Sales, StarLight Brand Content і StarLight Digital Sales; продакшн-компанії StarLight Commercial Production, StarLight Films і Vavеrka Production, а також компанії StarLight Rental, StarLight Scenery і StarLight Digital). Український учасник європейської маркетингової мережі Futurelab, що спеціалізується на інноваціях і споживачоцентрізмі. За освітою - кінокритик, кандидат політичних наук, писала дисертацію на тему «Вплив глобалізації ЗМІ на міжнародні відносини». Веде розділ «Дискусії з блогів» в журналі «Комп&аньон». Блог Ольги Ваганової - http://olgavaganova.wordpress.com .

 

Зареєструватися можна тут. За питаннями звертатися до Оксани за те. (067) 536-09-73.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY