Канал «Україна» шукає спеціаліста з продажу контенту

Канал «Україна» шукає спеціаліста з продажу контенту

24 Липня 2013
6785
24 Липня 2013
11:28

Канал «Україна» шукає спеціаліста з продажу контенту

6785
Канал «Україна» шукає спеціаліста з продажу контенту
Канал «Україна» шукає спеціаліста з продажу контенту

Телеканал «Україна» шукає спеціаліста з продажу контенту. Про це йдеться на сайті work.ua.

 

 Серед вимог до кандидатів: досвід роботи на аналогічній посаді від трьох років, вища освіта (економічна), знання специфіки телевізійного ринку, розуміння телевізійного процесу та термінології. Також претендент на цю посаду  має знати українську, російську та англійську (рівень Upper intermediate) мови, а також володіти програмами MS Outlook, Excel, Word, PowerPoint, вітаються навички роботи в 1С.

 

До обов'язків  спеціаліста з продажу контенту входить здійснення адміністративно-менеджерських функцій з організації процесу продажів прав на продукцію власного виробництва каналу, підготовка та забезпечення підписання Deal Memo з контрагентом,  забезпечення своєчасної координації інформаційних потоків між компанією та директором з продажу (Російська Федерація), контроль документообігу, щотижневі звіти.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6785
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду