Битва володарів Кубка УЄФА «Зеніту» і «Шахтаря» - лише на телеканалах «Україна» і «Футбол+»

Битва володарів Кубка УЄФА «Зеніту» і «Шахтаря» - лише на телеканалах «Україна» і «Футбол+»

20 Червня 2013
5332

Битва володарів Кубка УЄФА «Зеніту» і «Шахтаря» - лише на телеканалах «Україна» і «Футбол+»

5332
ПРЕС-РЕЛІЗ
Битва володарів Кубка УЄФА «Зеніту» і «Шахтаря» - лише на телеканалах «Україна» і «Футбол+»
Битва володарів Кубка УЄФА «Зеніту» і «Шахтаря» - лише на телеканалах «Україна» і «Футбол+»

У четвер 27 червня о 20.30 телеканали «Україна» і «Футбол+» покажуть перший матч Об'єднаного товариського турніру провідних футбольних команд України та Росії - між донецьким «Шахтарем» і санкт-петербурзьким «Зенітом».

 

Український чемпіон прийме срібного призера останнього сезону Російської Прем'єр-Ліги у Києві. Ліга чемпіонів, Matchworld Cup, а тепер і Об'єднаний товариський турнір провідних футбольних команд Росії та України - в останні роки протистояння двох грандів Росії та України переростає у статус «Дербі найкращих».

 

Остання очна дуель «Шахтаря» і «Зеніту» 22 січня у рамках Matchworld Cup-2013 закінчилася впевненою перемогою «гірників» 3:1. Безумовно, тепер пітерці хочуть отримати реванш від українського чемпіона, тому матч обіцяє бути видовищним і напруженим. Глядачі каналів «Україна» та «Футбол+» побачать чергову сутичку грандів у прямому ефірі. Цей матч обіцяє стати справжнім подарунком для любителів футболу у міжсезоння.

 

Історія протистояння футбольних клубів «Шахтар» і «Зеніт» бере свій початок 28 травня 1938, коли в четвертому чемпіонаті СРСР «Стахановець» (перша назва «Шахтаря») переміг «Зеніт» з рахунком 5:2. З моменту незалежності України, офіційно команди зустрічалися в рамках групового етапу Ліги чемпіонів 2011-2012. Тоді, результативна нічия 2:2 у Донецьку змінилася поразкою «гірників» 0:1 у Санкт-Петербурзі.

 

Футбольний клуб «Шахтар» (Донецьк) - володар Кубку УЄФА, восьмикратний чемпіон України, дев'ятиразовий володар Кубка України, чотириразовий володар Суперкубка України і Кубка СРСР, володар Суперкубка СРСР.

 

Футбольний клуб «Зеніт» (Санкт-Петербург) - володар Кубка і Суперкубка УЄФА, триразовий чемпіон Росії, дворазовий володар Кубка і Суперкубка Росії, чемпіон і володар Кубка і Суперкубка СРСР.

 

Дивіться матч Об'єднаного товариського турніру провідних футбольних команд України та Росії між донецьким «Шахтарем» і санкт-петербурзьким «Зенітом» в ефірі телеканалів «Україна» та «Футбол+» 27 червня о 20.30.

 

У HD-якості гру побачать абоненти «Волі» і «Viasat» на телеканалі «Футбол+», он-лайн трансляція поєдинку в Інтернеті буде доступна на відеосервісі Oll.tv.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5332
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду