detector.media
20.06.2013 17:35
Битва володарів Кубка УЄФА «Зеніту» і «Шахтаря» - лише на телеканалах «Україна» і «Футбол+»
Битва володарів Кубка УЄФА «Зеніту» і «Шахтаря» - лише на телеканалах «Україна» і «Футбол+»
ПРЕС-РЕЛІЗ

У четвер 27 червня о 20.30 телеканали «Україна» і «Футбол+» покажуть перший матч Об'єднаного товариського турніру провідних футбольних команд України та Росії - між донецьким «Шахтарем» і санкт-петербурзьким «Зенітом».

 

Український чемпіон прийме срібного призера останнього сезону Російської Прем'єр-Ліги у Києві. Ліга чемпіонів, Matchworld Cup, а тепер і Об'єднаний товариський турнір провідних футбольних команд Росії та України - в останні роки протистояння двох грандів Росії та України переростає у статус «Дербі найкращих».

 

Остання очна дуель «Шахтаря» і «Зеніту» 22 січня у рамках Matchworld Cup-2013 закінчилася впевненою перемогою «гірників» 3:1. Безумовно, тепер пітерці хочуть отримати реванш від українського чемпіона, тому матч обіцяє бути видовищним і напруженим. Глядачі каналів «Україна» та «Футбол+» побачать чергову сутичку грандів у прямому ефірі. Цей матч обіцяє стати справжнім подарунком для любителів футболу у міжсезоння.

 

Історія протистояння футбольних клубів «Шахтар» і «Зеніт» бере свій початок 28 травня 1938, коли в четвертому чемпіонаті СРСР «Стахановець» (перша назва «Шахтаря») переміг «Зеніт» з рахунком 5:2. З моменту незалежності України, офіційно команди зустрічалися в рамках групового етапу Ліги чемпіонів 2011-2012. Тоді, результативна нічия 2:2 у Донецьку змінилася поразкою «гірників» 0:1 у Санкт-Петербурзі.

 

Футбольний клуб «Шахтар» (Донецьк) - володар Кубку УЄФА, восьмикратний чемпіон України, дев'ятиразовий володар Кубка України, чотириразовий володар Суперкубка України і Кубка СРСР, володар Суперкубка СРСР.

 

Футбольний клуб «Зеніт» (Санкт-Петербург) - володар Кубка і Суперкубка УЄФА, триразовий чемпіон Росії, дворазовий володар Кубка і Суперкубка Росії, чемпіон і володар Кубка і Суперкубка СРСР.

 

Дивіться матч Об'єднаного товариського турніру провідних футбольних команд України та Росії між донецьким «Шахтарем» і санкт-петербурзьким «Зенітом» в ефірі телеканалів «Україна» та «Футбол+» 27 червня о 20.30.

 

У HD-якості гру побачать абоненти «Волі» і «Viasat» на телеканалі «Футбол+», он-лайн трансляція поєдинку в Інтернеті буде доступна на відеосервісі Oll.tv.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY