УР-1 проведе радіоміст Київ-Рига про День Перемоги

УР-1 проведе радіоміст Київ-Рига про День Перемоги

8 Травня 2013
4629
8 Травня 2013
11:27

УР-1 проведе радіоміст Київ-Рига про День Перемоги

4629
УР-1 проведе радіоміст Київ-Рига про День Перемоги
УР-1 проведе радіоміст Київ-Рига про День Перемоги

10 травня на каналі УР-1 Національного радіо відбудеться радіоміст Київ (Україна) - Рига (Латвія) «9 травня - історична дата чи об'єкт конструюваня історії». Про це повідомляє прес-служба  УР-1.

 

Телеміст вийде в ефір УТ-1 о 17.10 (FM 105 або в інтернеті www.radioukr.com.ua ).

 

Ведучі телемосту: у Ризі - Олена Лазарянц, у Києві - Євгенія Калайда.

 

Як зазначає УР-1, телеміст буде присвячено обговоренню різного ставленні до дати 9 травня, адже у Європі це - День пам‘яті та примирення, а на пострадянському просторі - День Перемоги. Ведучі та гості телемосту не будуть з'ясовувати, чия історія  правдивіша, і спробують зрозуміти, чи є можливість примирити всі правди про Другу світову в межах одного суспільства.

 

Гостями у Києві будуть: Дмитро Вєдєнєєв - заступник директора з наукових питань Інституту національної пам'яті, Микола Михальченко  -  президент Української академії політичних наук, д.ф.н., професор, Інститут політичних на етнонаціональних досліджень ім.Кураса.

 

У Ризі до участі у телемості запрошені: Едурдс Линіньш - історик та публіцист, Ігор Ватолін - історик та педагог.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4629
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду