«Інтер» змінив склад редакційної ради

3 Квітня 2013
8546
3 Квітня 2013
16:51

«Інтер» змінив склад редакційної ради

8546
«Інтер» змінив склад редакційної ради

Телеканал «Інтер» розширив склад редакційної ради з двох до чотирьох осіб і призначив туди нових членів. Відповідні зміни до ліцензій ПрАТ «Телеканал "Інтер"» внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 3 квітня.

 

Членами редакційної ради стали виконавчий директор каналу і член правління Андрій Долгопятов, виконавчий продюсер каналу Катерина Шкуратова, випусковий редактор відділу планування ефірної служби Лариса Овейчик і менеджер зі зв'язків з громадськістю Оксана Драгущак.

 

Раніше членами редакційної ради були генеральний продюсер каналу Володимир Зеленський і керівник юридичної служби Тарас Прозоровський.

 

Також Нацрада зафіксувала в ліцензіях «Інтера» зміну голови правління Ярослава Порохняка на Єгора Бенкендорфа.

 

Ліцензії у зв'язку зі зміною керівника переоформила і Національна телекомпанія України. Замість генерального директора Єгора Бенкендорфа, який перейшов на «Інтер», т. в. о. гендиректора став Олександр Пантелеймонов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8546
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду