МІП замовив у компанії  «Перехід аутдор» зовнішньої реклами майже на 16 млн грн

МІП замовив у компанії «Перехід аутдор» зовнішньої реклами майже на 16 млн грн

22 Травня 2018
1920
22 Травня 2018
13:46

МІП замовив у компанії «Перехід аутдор» зовнішньої реклами майже на 16 млн грн

1920
Міністерство інформаційної політики замовило у переможця тендеру - компанії «Перехід аутдор» - зовнішньої реклами на 15,86 мільйонів гривень. У компанії кажуть, що комерційні клієнти платять більше
МІП замовив у компанії  «Перехід аутдор» зовнішньої реклами майже на 16 млн грн
МІП замовив у компанії  «Перехід аутдор» зовнішньої реклами майже на 16 млн грн

Інформація про тендер розміщена в системах публічних закупівель ProZorro та Dozorro. Очікувана вартість становила 16,2 млн грн з ПДВ.   

«Згідно умов договору, передбачено 350 розміщень з травня до кінця 2018 року — у Києві, Харкові, Одесі, Львові, кількох областях - Миколаївській, Херсонській, Луганській, Донецькій — та в аеропортах по всій Україні», - повідомили «Детектору медіа» в прес-офісі Atlantic Group, чиєю дочірньою структурою є «Перехід аутдор».

Ціна залежить від міста і місця розташування, найвища - на лайтбокси в аеропорту «Бориспіль» – два лайтбокси коштуватимуть майже мільйон гривень.

Держсекретар Мінінформу Артем Біденко в коментарі «Українській правді» пояснив, що на закуплених площах розміщуватиметься «інформація соціального характеру». Також використовуватимуться, особливо біля аеропортів, і елементи нового логотипу, який взагалі-то орієнтований на просування України за кордоном.

Як розповіли ДМ в прес-офісі Atlantic Group, фінальні матеріали Міністерство інформаційної політики надає безпосередньо перед розміщенням.

Що стосується цін для тендеру, то вони були сформовані, виходячи з обсягів розміщення.

«Це був редукціон, який передбачав оптимізацію вартості первинної заявки, - йдеться в коментарі компанії. - Замовник отримав нижчу вартість з огляду на гарантований об’єм розміщення до кінця року. Комерційні клієнти зазвичай сплачують дорожче, а ціни на ринку зовнішньої реклами загалом продовжують зростати у зв’язку з тим, що попит на ці послуги постійно збільшується».

У компанії «Детектору медіа» також розповіли, що у травні вже розмістили низку матеріалів: кампанії щодо безпеки на дорогах, до Дня вишиванки та Дня пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу.

Як повідомляв «Детектор медіа», МІП планував витратити на рекламу у 2018 році більше 20 млн грн. Зокрема в квітні відомство оголосило тендер на розміщення інформаційної продукції на щитах, призмах, сітілайтах і лайтбоксах за 16,2 млн гривень.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1920
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду