У Львові замість «Русского радио» почало мовити Kiss FM

У Львові замість «Русского радио» почало мовити Kiss FM

16 Травня 2018
6271
16 Травня 2018
19:07

У Львові замість «Русского радио» почало мовити Kiss FM

6271
Радіостанція Kiss FM розпочала мовлення у Львові на частоті 91,1 МГц, на якій раніше мовило «Русское радио».
У Львові замість «Русского радио» почало мовити Kiss FM
У Львові замість «Русского радио» почало мовити Kiss FM

26 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення дозволила радіохолдингу «ТАВР Медіа» запустити у Львові замість однієї його радіостанції іншу. Нацрада переоформила ліцензію однієї з юридичних осіб холдингу – ТОВ «ТРК “Ман”». У ліцензії було змінено позивний і програмну концепцію «Русское радио – Україна» на позивний і концепцію Kiss FM.

Із 15 травня Kiss FM уже вийшло в ефір у Львові, про що «Детектору медіа» повідомили в прес-службі «ТАВР Медіа».

Раніше Kiss FM уже мовило у Львові, де його ретранслювала одна з місцевих радіостанцій. Але понад рік тому ретрансляцію було припинено. Гендиректор Kiss FM Антон Цеслік розповів, що за цей час його особиста пошта та електронні адреси радіо були заповнені листами з проханнями або вимогами повернути Kiss FM до Львова. Те саме відбувалося в соцмережах – як на сторінці радіо, так і на особистих сторінках ведучих.

Відтак, у «ТАВР Медіа» вирішили, що формат Kiss FM краще сприймають у Львові, ніж формат «Русского радио». «На наш погляд, танцювальна музика краще сприймається у Львові», – пояснив Нацраді директор з розвитку мереж «ТАВР Медіа» Володимир Гончаревський.

Генеральний директор радіогрупи «ТАВР Медіа» Ігор Чернишов зазначив, що відновлення мовлення у Львові було важливим бізнес-рішенням для компанії. Ретельно проаналізувавши потреби аудиторії у Львові, менеджмент «ТАВР Медіа» дійшов висновку, що розширення мережі танцювальної радіостанції на місто Львів наразі є максимально актуальним для радіогрупи.

Таким чином, нині мережа Kiss FM охоплює 19 міст – обласних центрів і великих районних центрів по всій Україні. Мовлення в Донецьку, Луганську, Севастополі, Євпаторії, Ялті та Феодосії відсутнє через окупацію цих територій.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6271
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
YURIY
2163 дн. тому
ВЕРНІТЬ РУССКОЕ РАДИО
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду