«День» готує до випуску нову книгу

«День» готує до випуску нову книгу

12 Серпня 2016
1182
12 Серпня 2016
15:17

«День» готує до випуску нову книгу

1182
Редакція газети «День» готує до випуску нову книгу «Сестра моя, Софія…». Про це повідомили в агентстві маркетингу видавця газети «День» - компанії «Українська прес-група».
«День» готує до випуску нову книгу
«День» готує до випуску нову книгу

Редакція вже приймає попередні замовлення на нове видання з Бібліотеки «Дня». Минулого року такий спосіб анонсування і розповсюдження видання було випробувано на книзі «Повернення в Царгород», яка в результаті стала бестселером і за рік була тричі перевидана.

Судячи з анотації, книга розповідатиме про історію та культуру Болгарії, а також проводитиме паралелі між українською та болгарською історією. «Що єднає Київ та Софію? Перше, що спадає на думку – віра та азбука. Буква Аз із створеної Кирилом та Мефодієм болгарської глаголиці набуває значення символу. Адже вона має у основі хрест. Це спонукає шукати глибше, де з’ясовується що собор Софії у столиці Болгарії, подібно до Ая-Софії в Константинополі, є хрестоподібною базилікою, і таким чином є ніби двоюрідною сестрою Софії Київської. Тож Аз не випадковий, а цілком закономірний символ на початку відновлення нашої родинності із Болгарією», - йдеться в анотації.

Нагадаємо, що у 2015 році газета «День» видала історично-популярну книгу «Повернення в Царгород» про добу Ярослава Мудрого, а також три історично-публіцистичні видання про актуальні події: «“Котел”, або Справа без терміну давності», «Я свідок – записки з окупованого Луганська» і «Катастрофа і тріумф. Історії українських Героїв».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1182
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду