Радіо «Армія FM» стартувало в тестовому режимі

Радіо «Армія FM» стартувало в тестовому режимі

1 Березня 2016
4023
1 Березня 2016
10:40

Радіо «Армія FM» стартувало в тестовому режимі

4023
Сьогодні, 1 березня, о 6 годині ранку розпочала тестове мовлення радіостанція «Армія FM».
Радіо «Армія FM» стартувало в тестовому режимі
Радіо «Армія FM» стартувало в тестовому режимі

Про це повідомляє Міністерство оборони України у своєму Facebook.

«"Армія FM" почало мовлення! Поки що у тестовому режимі транслюватиметься через портал "Свое радио" . Заходь на сторінку "Свое радио". У рубриці "Свое вещание" обирай радіо "Армія FM" і насолоджуйся! Новини щогодини та багато хорошої музики», - йдеться у повідомленні Міноборони.

На сторінці радіо вказано, що «Армія FM» - перше в Україні військове радіо, зроблене військовими. «Наша радіостанція працює перш за все для військовослужбовців, які несуть службу в зоні АТО», - повідомляє радіо.

У коментарях до цього повідомлення користувачі зазначили, що першим було мовлення військового радіо «Бриз». «Ну як перше, якщо першим було радіо "Бриз"? Чи що скажете?», - пише користувач.

Зараз радіостанція транслює як понад 50% української музики.

Нагадаємо, у грудні 2015 року стало відомо, що з 1 березня за підтримки американської громадської ініціативи в Україні запустять радіостанцію для військових. Про це повідомив радник міністра оборони України Олексій Макухін.

«Радіостанція, у першу чергу, буде розважальною, 70% контенту радіостанції буде музика. Звісно, будуть новини, а також програми, розраховані на військових, тобто живий ефір, де можна буде передавати вітання, військові зможуть замовляти якусь музику, будуть бесіди з керівниками, волонтерами та іншими авторитетними людьми у військовій сфері», – розповів радник міністра.

Айзек Іган, директор польових операцій Spirit of America, повідомив, що робота над проектом тривала кілька місяців, і є відповіддю на те, що робить уряд США у підтримці України.

Як розповів радник міністра оборони, військове радіо максимально охоплюватиме території, де перебуваються українські військові. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4023
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
юрий
2970 дн. тому
Поздравляю! Это очень важное событие в жизни нашей армии. За 25 лет службы всегда слушал своё армейское радио. Очень приятно было узнать о делах соседей, сослуживцев, однокашников. Особенно вспоминаю радио станцию в ГСВГ, кажется "Алдан". А вот в Афгане уже этого не было. Наши замполиты не о людях думали , а о своём кармане. Только прошу быть честными, не за ангажированными. Язык вещания должен быть не только Украинский, контент- от армейских будней до новостей из дома, и конечно нужно давать и учебный материал. Успеха и только вперёд!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду