detector.media
01.03.2016 10:40
Радіо «Армія FM» стартувало в тестовому режимі
Радіо «Армія FM» стартувало в тестовому режимі
Сьогодні, 1 березня, о 6 годині ранку розпочала тестове мовлення радіостанція «Армія FM».

Про це повідомляє Міністерство оборони України у своєму Facebook.

«"Армія FM" почало мовлення! Поки що у тестовому режимі транслюватиметься через портал "Свое радио" . Заходь на сторінку "Свое радио". У рубриці "Свое вещание" обирай радіо "Армія FM" і насолоджуйся! Новини щогодини та багато хорошої музики», - йдеться у повідомленні Міноборони.

На сторінці радіо вказано, що «Армія FM» - перше в Україні військове радіо, зроблене військовими. «Наша радіостанція працює перш за все для військовослужбовців, які несуть службу в зоні АТО», - повідомляє радіо.

У коментарях до цього повідомлення користувачі зазначили, що першим було мовлення військового радіо «Бриз». «Ну як перше, якщо першим було радіо "Бриз"? Чи що скажете?», - пише користувач.

Зараз радіостанція транслює як понад 50% української музики.

Нагадаємо, у грудні 2015 року стало відомо, що з 1 березня за підтримки американської громадської ініціативи в Україні запустять радіостанцію для військових. Про це повідомив радник міністра оборони України Олексій Макухін.

«Радіостанція, у першу чергу, буде розважальною, 70% контенту радіостанції буде музика. Звісно, будуть новини, а також програми, розраховані на військових, тобто живий ефір, де можна буде передавати вітання, військові зможуть замовляти якусь музику, будуть бесіди з керівниками, волонтерами та іншими авторитетними людьми у військовій сфері», – розповів радник міністра.

Айзек Іган, директор польових операцій Spirit of America, повідомив, що робота над проектом тривала кілька місяців, і є відповіддю на те, що робить уряд США у підтримці України.

Як розповів радник міністра оборони, військове радіо максимально охоплюватиме території, де перебуваються українські військові. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY