Шостим наставником шоу «Маленькі гіганти» на «1+1» стане Настя Каменських

Шостим наставником шоу «Маленькі гіганти» на «1+1» стане Настя Каменських

1 Вересня 2015
2825
1 Вересня 2015
16:19

Шостим наставником шоу «Маленькі гіганти» на «1+1» стане Настя Каменських

2825
Шостим наставником шоу «Маленькі гіганти» на «1+1» стане Настя Каменських
Шостим наставником шоу «Маленькі гіганти» на «1+1» стане Настя Каменських
>Шостим зірковим наставником нового національного дитячого талант-шоу «Маленькі гіганти» каналу «1+1» стане співачка Настя Каменських. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, телеканал «1+1 продашн» створює нове дитяче талант-шоу «Маленькі гіганти» за однойменним форматом Pequeños gigantes мексиканської компанії Televisa. У проекті  змагаються діти віком від 4 до 12 років, які мають унікальний вокальний, хореографічний чи інший оригінальний талант.

 

Вперше про свою участь у проекті Настя Каменських розповіла в інтерв'ю «Теленеделе».

 

«На мій погляд, прийшов той час, коли я можу щось цінне передати діткам. Для мене це абсолютно новий рівень. На сцені я вже 10 років, і у свій час пройшла колосальну кількість конкурсів. Але раніше, напевно, не змогла б сформулювати свій досвід в якісь конкретні поради. А ось зараз прийшов час... Розумію, що це велика відповідальність. Коли ти бачиш, як кожна дитинка переживає, як вона на тебе дивиться, як вона передає тобі в ручки свою емоцію - це просто безцінно», - поділилася співачка.

 

Дітей розділять на шість команд, кожна з яких матиме свого зіркового «коуча». Кожна команда складатиметься з чотирьох учасників: вокалістів, танцюристів і талантів оригінального жанру. Учасниками «Маленьких гігантів» стали діти віком від 4 до 12 років. Переможцем проекту буде ціла команда. Шоу стартує в ефірі «1+1» у жовтні, наразі тривають зйомки.

 

«Настя - співачка номер один, кумир всіх діток. На кастингу «Маленьких гігантів» багато учасників співали саме її пісні», - коментує продюсер проекту Володимир Завадюк.

 

«Детектор медіа» вже повідомляла імена інших зіркових тренетів. З дитячими командами працюватимуть актори театру і кіно Ірма Вітовська та Володимир Горянський, а також телеведуча Ольга Фреймут.

 

1 вересня канал назвав імена ще двох коучів - зіркових молодят Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої. Ведучою національного талант-шоу стане Катерина Осадча, яка вела проект «Голос.Діти».

 

Виступи команд маленьких талантів у проекті будуть оцінювати троє зіркових суддів, кожен з яких відповідає за свій жанр. Відомо, що одним з них стане ведучий телеканалу «1+1» Юрій Горбунов. Імена двох інших суддів поки тримаються в таємниці.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2825
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду