detector.media
01.09.2015 16:19
Шостим наставником шоу «Маленькі гіганти» на «1+1» стане Настя Каменських
Шостим наставником шоу «Маленькі гіганти» на «1+1» стане Настя Каменських
>Шостим зірковим наставником нового національного дитячого талант-шоу «Маленькі гіганти» каналу «1+1» стане співачка Настя Каменських. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, телеканал «1+1 продашн» створює нове дитяче талант-шоу «Маленькі гіганти» за однойменним форматом Pequeños gigantes мексиканської компанії Televisa. У проекті  змагаються діти віком від 4 до 12 років, які мають унікальний вокальний, хореографічний чи інший оригінальний талант.

 

Вперше про свою участь у проекті Настя Каменських розповіла в інтерв'ю «Теленеделе».

 

«На мій погляд, прийшов той час, коли я можу щось цінне передати діткам. Для мене це абсолютно новий рівень. На сцені я вже 10 років, і у свій час пройшла колосальну кількість конкурсів. Але раніше, напевно, не змогла б сформулювати свій досвід в якісь конкретні поради. А ось зараз прийшов час... Розумію, що це велика відповідальність. Коли ти бачиш, як кожна дитинка переживає, як вона на тебе дивиться, як вона передає тобі в ручки свою емоцію - це просто безцінно», - поділилася співачка.

 

Дітей розділять на шість команд, кожна з яких матиме свого зіркового «коуча». Кожна команда складатиметься з чотирьох учасників: вокалістів, танцюристів і талантів оригінального жанру. Учасниками «Маленьких гігантів» стали діти віком від 4 до 12 років. Переможцем проекту буде ціла команда. Шоу стартує в ефірі «1+1» у жовтні, наразі тривають зйомки.

 

«Настя - співачка номер один, кумир всіх діток. На кастингу «Маленьких гігантів» багато учасників співали саме її пісні», - коментує продюсер проекту Володимир Завадюк.

 

«Детектор медіа» вже повідомляла імена інших зіркових тренетів. З дитячими командами працюватимуть актори театру і кіно Ірма Вітовська та Володимир Горянський, а також телеведуча Ольга Фреймут.

 

1 вересня канал назвав імена ще двох коучів - зіркових молодят Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої. Ведучою національного талант-шоу стане Катерина Осадча, яка вела проект «Голос.Діти».

 

Виступи команд маленьких талантів у проекті будуть оцінювати троє зіркових суддів, кожен з яких відповідає за свій жанр. Відомо, що одним з них стане ведучий телеканалу «1+1» Юрій Горбунов. Імена двох інших суддів поки тримаються в таємниці.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY