Канал «1+1» планує запустити другий сезон комедійного серіалу «Останній москаль»

Канал «1+1» планує запустити другий сезон комедійного серіалу «Останній москаль»

24 Квітня 2015
17607
24 Квітня 2015
16:16

Канал «1+1» планує запустити другий сезон комедійного серіалу «Останній москаль»

17607
Канал «1+1» планує запустити другий сезон комедійного серіалу «Останній москаль»
Канал «1+1» планує запустити другий сезон комедійного серіалу «Останній москаль»

Канал «1+1» і «1+1 продакшн» розглядають можливість зйомок продовження комедійного серіалу «Останній москаль», перший сезон якого пройшов на телеканалі з 13 по 23 квітня з високими показниками. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«1+1» також розглядає можливість зйомок спецпроектів про пригоди «москаля Валєри» серед гуцулів.

 

Нагадаємо, «Останній москаль» - це 16-серійний комедійний серіал про пригоди московського мажора в глухому карпатському селі. Режисер - Семен Горов. У головних ролях - актор і ведучий «1+1» Юрій Горбунов, Назар Задніпровський, Володимир Горянський, Ігор Скрипко та Галина Безрук. Серіал транслювався на «1+1» з 14 квітня, з понеділка по четвер, одразу по дві серії о 21:00.

 

14 квітня прем'єра комедійного серіалу «Останній москаль» виробництва «1+1 продакшн» на телеканалі «1+1» взяла рейтинг 12,56%, частку 32,57% за комерційною аудиторією каналу «18-54, вся Україна» (середні показники двох прем'єрних серій).

 

«1+1» показав дві серії поспіль у слоті 20:56-21:28. При цьому вищі показники взяла друга серія: перша серія мала рейтинг 10,62%, частку 27,69%, друга - рейтинг 14,12%, частку 36,44% за «18-54, вся Україна».

 

Новий серіал утричі підвищив показники слоту вівторка 20:56-21:28 на «1+1». Адже в середньому у березні-квітні (3, 10, 17, 24, 31 березня та 7 квітня) о цій порі по вівторках канал мав рейтинг 4,61%, частку 12,44% (в ефірі транслювалися програма «Чисто news» і серіал «Кохання у великому місті - 3», який згодом замінив серіал «Між нами дівчатами»).

 

«Останній москаль» також у кілька разів перевищив середні показники каналу, адже за 15-й тиждень 2015 року (6-12 квітня) «1+1» у середньому мав рейтинг 1,82%, частку 11,68% за «18-54, вся Україна».

 

За повідомленням прес-служби «1+1», серіал став найрейтинговішим продуктом на українському телебаченні за 2014-2015 рік за аудиторією «18-54, вся Україна», а також найрейтинговішим серіалом за 2009-2015 роки за цією ж аудиторією.

 

Комедійний серіал «Останній москаль», трансляція першого сезону якого закінчилася 23 квітня, за другий тиждень показу отримав частку, удвічі вищу за середню каналу «1+1». Зокрема цього тижня (з 20 по 23 квітня) серіал в середньому взяв рейтинг 8,85%, частку 24,45% за аудиторією 18-54, вибірка «Вся Україна» У великих містах з населенням понад 50 тисяч показники серіалу трохи нижчі -  рейтинг 6,81%, частка 20,17%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17607
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Welcome5
3289 дн. тому
Mені це мило/"патріотична" комедія не сподобалась і ось чому. Я не знаю, чого чекав, наприклад, львів'янин, волинянин чи одесит від серіалу, але явно не цього. Не цікаво, коли ті ж гуцули розмовляють так, ніби відповідають на уроці української літератури, чому дивуватися, якщо всіх акторів понабирали зі столиці, невже не можна було порадитися з місцевими медійниками або взяти грати в серіал справжніх гуцулів, лемків, бойків, гадаю, що з цього всі б виграли. Уявіть собі, хотілося побачити український серіал без такого зросійщення, яке збільшувалося з кожною серією, зате тепер можна продати права показу в країни екс-ссср, щоб інші країни вважали москаля - розумним, а українців, гуцулів, вибачайте, - тупими селюками, цілковита шароварщина з хвальбою каналу, який чудовий зняли серіал. Сподобалися тільки міні-заставки гір, гуцулів з трембітами і біжучих коней, все решта - ні, кіно на один раз, на любителя.
Welcome5
3289 дн. тому
Опишу свої враження, як харків'янина. По-перше, мені це мило/"патріотична" комедія не сподобалась і ось чому. Я не знаю, чого чекав, наприклад, львів'янин, волинянин чи одесит від серіалу, але явно не цього. Не цікаво, коли ті ж гуцули розмовляють так, ніби відповідають на уроці української літератури, чому дивуватися, якщо всіх акторів понабирали зі столиці, невже не можна було порадитися з місцевими медійниками або взяти грати в серіал справжніх гуцулів, лемків, бойків, гадаю, що з цього всі б виграли. Уявіть собі, хотілося побачити український серіал без такого зросійщення, яке збільшувалося з кожною серією, зате тепер можна продати права показу в країни екс-ссср, щоб інші країни вважали москаля - розумним, а українців, гуцулів, вибачайте, - тупими селюками, цілковита шароварщина з хвальбою каналу, який чудовий зняли серіал. Сподобалися тільки міні-заставки гір, гуцулів з трембітами і біжучих коней, все решта - ні, кіно на один раз, на любителя.
stepys
3290 дн. тому
Я дивився цю "файну патріотичну" комедію з першої до останньої серії і ніякого патріотичного духу не відчув! Майже у кожній серії принижували гуцульську (а разом з тим - українську) культуру. У мене виникло купа запитань до авторів. Невже в Українських Карпатах не знайшлось гуцула, який міг би поставити на місце цього зухвалого москаля? Якщо він має українське коріння, то чому його не навчили української мови? Навпаки ж вчителька говорить з ним російською. Хто до кого приїхав? Невже важко було показати красу української мови і карпатських традицій?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду