Телеканал News One починає день і ніч гімном Украіни у виконанні оркестру

Телеканал News One починає день і ніч гімном Украіни у виконанні оркестру

13 Лютого 2015
3612
13 Лютого 2015
19:00

Телеканал News One починає день і ніч гімном Украіни у виконанні оркестру

3612
Телеканал News One починає день і ніч гімном Украіни у виконанні оркестру
Телеканал News One починає день і ніч гімном Украіни у виконанні оркестру

Телеканал News One розпочав двічі протягом доби транслювати в ефірі національний гімн України у виконанні камерного ансамблю. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Вперше гімн прозвучав в ефірі телеканалу News One 11-го лютого опівночі. Тепер трансляція відбувається щоранку о 06.00 і ввечері о 24.00.

 

«Україна була, є і буде. Виконання гімну - ще одне тому підтвердження. Коли слухаєш гімн, міцніє впевненість у тому, що все погане минеться. Виникає позитивний імпульс, що допомагає пережити все те, що відбувається зараз в країні. Цим імпульсом ми і хотіли поділитися з нашими глядачами», - розповів шеф-редактор телеканалу Дмитро Грузинський.

 

На пропозицію виконати  гімн відгукнулись музинканти одного з кращих колективів країни - Національного камерного ансамблю (НКА) «Київські солісти». Як з'ясувалось, вони виконували гімн України вперше, тим не менш, дебют виявився вдалим.

 

«Всі на великому підйомі, всі хочуть допомогти: і нашим солдатам, якщо вони будуть слухати, і нашим людям, щоб у їхніх серцях горів цей вогонь. До роботи над роликом долучились не тільки кращі музиканти, а й найкращі режисери, монтажери і оператори. Всі учасники процесу дуже перейнялися створенням патріотичного ролика», - сказав концертмейстер НКА «Київські солісти» Тарас Яропуд.

 

 

«Сподіваюся, що кожен глядач, який включає вранці наш канал, буде прокидатися у піднесеному, патріотичному настрої», - очікує режисер ролика В'ячеслав Діхтяренко.

 

Нагадаємо, 12 лютого Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження телеканалу News One за трансляцію інтерв'ю колишнього прем'єр-міністра Миколи Азарова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3612
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду