detector.media
13.02.2015 19:00
Телеканал News One починає день і ніч гімном Украіни у виконанні оркестру
Телеканал News One починає день і ніч гімном Украіни у виконанні оркестру

Телеканал News One розпочав двічі протягом доби транслювати в ефірі національний гімн України у виконанні камерного ансамблю. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Вперше гімн прозвучав в ефірі телеканалу News One 11-го лютого опівночі. Тепер трансляція відбувається щоранку о 06.00 і ввечері о 24.00.

 

«Україна була, є і буде. Виконання гімну - ще одне тому підтвердження. Коли слухаєш гімн, міцніє впевненість у тому, що все погане минеться. Виникає позитивний імпульс, що допомагає пережити все те, що відбувається зараз в країні. Цим імпульсом ми і хотіли поділитися з нашими глядачами», - розповів шеф-редактор телеканалу Дмитро Грузинський.

 

На пропозицію виконати  гімн відгукнулись музинканти одного з кращих колективів країни - Національного камерного ансамблю (НКА) «Київські солісти». Як з'ясувалось, вони виконували гімн України вперше, тим не менш, дебют виявився вдалим.

 

«Всі на великому підйомі, всі хочуть допомогти: і нашим солдатам, якщо вони будуть слухати, і нашим людям, щоб у їхніх серцях горів цей вогонь. До роботи над роликом долучились не тільки кращі музиканти, а й найкращі режисери, монтажери і оператори. Всі учасники процесу дуже перейнялися створенням патріотичного ролика», - сказав концертмейстер НКА «Київські солісти» Тарас Яропуд.

 

 

«Сподіваюся, що кожен глядач, який включає вранці наш канал, буде прокидатися у піднесеному, патріотичному настрої», - очікує режисер ролика В'ячеслав Діхтяренко.

 

Нагадаємо, 12 лютого Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження телеканалу News One за трансляцію інтерв'ю колишнього прем'єр-міністра Миколи Азарова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY