Держкомтелерадіо оголошує конкурс на посаду генерального директора Луганської ОДТРК

Держкомтелерадіо оголошує конкурс на посаду генерального директора Луганської ОДТРК

3 Лютого 2015
3626
3 Лютого 2015
13:30

Держкомтелерадіо оголошує конкурс на посаду генерального директора Луганської ОДТРК

3626
Держкомтелерадіо оголошує конкурс на посаду генерального директора Луганської ОДТРК
Держкомтелерадіо оголошує конкурс на посаду генерального директора Луганської ОДТРК

Держкомтелерадіо оголошує відкритий конкурс на посаду генерального директора Луганської обласної державної телерадіокомпанії, яка розміщуватиметься у місті Сєвєродонецьку (Луганська область). Про це повідомляє прес-служба Комітету.

 

Претендент на посаду має подати адресовану голові Держкомтелерадіо заяву щодо участі в конкурсному відборі (у письмовій формі, з обов'язковим зазначенням дати написання та особистим підписом претендента); належним чином завірені копії: документа, що посвідчує особу (паспорт); трудової книжки; документа про повну вищу освіту за відповідною спеціальністю (диплом); заповнений аркуш обліку кадрів (автобіографія); інформацію про досвід успішної роботи з управління підприємством (за основними напрямами діяльності підвідомчої телерадіоорганізації, посада керівника якої є вакантною); довідку про стан здоров'я (форма № 133/0, видану медичною установою, на обліку в якій перебуває претендент); довідку про відсутність судимості (видану відповідним органом МВС  України); рекомендації та інші документи на розсуд претендента.

 

Відповідальність за достовірність документів несе претендент.

 

Зміст заяви та інших документів, поданих претендентами, не розголошується до початку засідання комісії, на  якому проводиться їх розгляд.

 

Вимоги до претендента: громадянство України, володіння державною мовою, повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст).

 

До участі в конкурсному відборі не допускаються претенденти, які подали не повний пакет документів, не мають повної вищої освіти за відповідною спеціальністю та досвіду успішної роботи, а також за наявності у претендента не знятої або не погашеної в установленому законом порядку судимості, заборони займати відповідні посади або займатися певними видами діяльності та в інших випадках передбачених законодавством.

 

Заяви на участь у конкурсному відборі прийматимуться до 2 березня за адресою: вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01001, відділ кадрової роботи та державної служби Держкомтелерадіо, каб. 801. Телефон для довідок: (044) 278-53-38.

 

Нагадаємо, Колегія Держкомтелерадіо ухвалила рішення вжити у 2015 році заходи щодо поширення програм українських теле- та радіоканалів на територіях АР Крим, Донецької та Луганської областей та відновлення повноцінної діяльності Донецької і Луганської обласних державних телерадіокомпаній, майно яких захоплено проросійськими терористами.

 

12 січня колектив Луганської ОДТРК звернувся до жителів Луганської області із повідомленням про поверненням в ефір у 2015 році з міста Сєвєродонецька (Луганська область), що контролюється українською владою. Луганська ОДТРК розташована за новою юридичною адресою: Луганська область, місто Сєвєродонецьк, пр. Радянський, 59.

 

Наказом Держкомтелерадіо від 4 грудня 2014 року з 8 грудня на першого заступника генерального директора Луганської ОДТРК Віталія Гаркушу були покладені обов'язки генерального директора. Цим же наказом колишнього генерального директора Луганської ОДТРК Родіона Мірошника звільнили з посади за власним бажанням. У грудні стало відомо, що колишній гендиректор Луганської ОДТРК Родіон Мірошник призначений заступником керівника терористів «ЛНР» Ігоря Плотницького.

 

Тим часом один із засновників Луганської НТРК «Ірта» Володимир Ландік заявив, що Віталій Гаркуша підтримував сепаратистів та в ефірі державного каналу називав українців фашистами.

 

13 січня стало відомо, що влада має намір відновити роботи Донецької обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК) за тимчасовою схемою до 1 березня. Про це повідомив голова обладміністрації Олександр Кіхтенко на колегії Донецької обласної державної адміністрації (ОДА) в Краматорську. За його словами, до кінця січня буде відпрацьована «Програма розвитку державного та комунального телебачення і радіо в Донецькій області на період 2015-2017 роки».

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3626
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду