Канал UBR збільшив кількість новин і оновив дизайн

Канал UBR збільшив кількість новин і оновив дизайн

20 Січня 2015
5979
20 Січня 2015
12:23

Канал UBR збільшив кількість новин і оновив дизайн

5979
Канал UBR збільшив кількість новин і оновив дизайн
Канал UBR збільшив кількість новин і оновив дизайн

Телеканал Ukrainian Broadcasting Recourse (UBR) у 2015 році оновив сітку мовлення та графічне  оформлення. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

З 13 січня на UBR випуски новин почали виходити щопівгодини. У цьому році канал планує посилити свій  інформаційний блок за рахунок  оперативних онлайн трансляцій з місць подій та  частоти трансляцій новинних блоків, що оновлюються у режимі реального часу.

 

В рамках рестайлінгу каналу було оновлено логотип, ідентифікаційні плашки та колірну гамму. Зміна дизайну викликана оновленням сітки мовлення та підкреслює більшу інформаційну насиченість.

 

Телеканал також робить акцент на аналітиці та публіцистиці у авторських проектах «Тема дня» та «Підсумки тижня», які веде  Іскандер Хісамов.

 

Канал також продовжить транслювати програми «Радіо Вести» - авторські проекти Юлії Литвиненко, Матвія Ганапольського та інші.

 

 

Нагадаємо, 17 липня Нацрада оголосила попередження каналу UBR за синхрони терористів в ефірі.  Телеканал UBR висловив свою незгоду зі звинуваченням Національної ради з питань телебачення і радіомовлення у порушенні ст. 6 Закону «Про телебачення і радіомовлення» та ст. 28 Закону «Про інформацію».  На телеканалі зазначать, що для дотримання принципів збалансованості, об'єктивності, достовірності та точності інформації ЗМІ зобов'язані висвітлювати позицію обох сторін конфлікту. На UBR також вважають, що подавали висловлювання лідерів терористичних організацій «ДНР» і «ЛНР», у яких не було пропаганди війни.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5979
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач (Рівне)
3381 дн. тому
Ай-ай-ай, Телекритика! Читайте й пишіть уважніше (не знати назву каналу): http://uk.wikipedia.org/wiki/UBR_%28%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%29 ...
Сергій
3385 дн. тому
то тільки мені 24 канал нагадує? а щось нове не могли придумати?.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду