Програма «Про головне» стартувала на Першому в оновленому форматі

Програма «Про головне» стартувала на Першому в оновленому форматі

19 Січня 2015
5417
19 Січня 2015
20:13

Програма «Про головне» стартувала на Першому в оновленому форматі

5417
Програма «Про головне» стартувала на Першому в оновленому форматі
Програма «Про головне» стартувала на Першому в оновленому форматі

Відсьогодні, 19 січня, програма «Про головне» на Першому національному змінила час виходу і хронометраж. Про це повідомляє прес-служба Національної телекомпанії України (НТКУ).

 

«Про головне» можна буде дивитися в ефірі Першого національного з понеділка по п'ятницю о 20.00. Як запевняє ведучий проекту Олесь Терещенко, інший слот є зручнішим для глядачів, більшість з яких саме о цій порі повертаються додому, і для гостей прогами - вони будуть встигати на ефір. Протягом останніх тижнів минулого року простежувалася тенденція, коли запізнювалися гості проекту.

 

Змінюється і хронометраж програми «Про головне» - якщо раніше програма тривала 30 хвилин, то зараз її продовжено до 50-ти.

 

«Збільшений хронометраж передачі - 48 хвилин чистого часу - дає нам змогу робити програму з двох епізодів. Тобто якщо ми раніше могли аналізувати й обговорювати одну важливу подію дня, то тепер будемо акцентувати увагу глядачів на двох. Наприклад, у сьогоднішньому випуску "Про головне" ми зробимо екскурс у 19 січня 2014-го року і згадаємо події на Грушевського і на Майдані. А також сфокусуємося на тому, що відбувається на Сході України - проаналізуємо ситуацію зокрема у донецькому аеропорті, обговоримо, чи має за нинішніх умов шанс мирний план. Крім того, більший хронометраж дає можливість не тільки повніше, глибше дослідити актуальну тему, а й почути більше думок гостей і експертів - спектр людей, які можуть висловитися, зростає», - сказав ведучий.

 

Нагадаємо, переглянути попередні випуски програми можна на сайті телеканалу і на каналі Першого національного на YouTube.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5417
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду