detector.media
19.01.2015 20:13
Програма «Про головне» стартувала на Першому в оновленому форматі
Програма «Про головне» стартувала на Першому в оновленому форматі

Відсьогодні, 19 січня, програма «Про головне» на Першому національному змінила час виходу і хронометраж. Про це повідомляє прес-служба Національної телекомпанії України (НТКУ).

 

«Про головне» можна буде дивитися в ефірі Першого національного з понеділка по п'ятницю о 20.00. Як запевняє ведучий проекту Олесь Терещенко, інший слот є зручнішим для глядачів, більшість з яких саме о цій порі повертаються додому, і для гостей прогами - вони будуть встигати на ефір. Протягом останніх тижнів минулого року простежувалася тенденція, коли запізнювалися гості проекту.

 

Змінюється і хронометраж програми «Про головне» - якщо раніше програма тривала 30 хвилин, то зараз її продовжено до 50-ти.

 

«Збільшений хронометраж передачі - 48 хвилин чистого часу - дає нам змогу робити програму з двох епізодів. Тобто якщо ми раніше могли аналізувати й обговорювати одну важливу подію дня, то тепер будемо акцентувати увагу глядачів на двох. Наприклад, у сьогоднішньому випуску "Про головне" ми зробимо екскурс у 19 січня 2014-го року і згадаємо події на Грушевського і на Майдані. А також сфокусуємося на тому, що відбувається на Сході України - проаналізуємо ситуацію зокрема у донецькому аеропорті, обговоримо, чи має за нинішніх умов шанс мирний план. Крім того, більший хронометраж дає можливість не тільки повніше, глибше дослідити актуальну тему, а й почути більше думок гостей і експертів - спектр людей, які можуть висловитися, зростає», - сказав ведучий.

 

Нагадаємо, переглянути попередні випуски програми можна на сайті телеканалу і на каналі Першого національного на YouTube.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY