Вийшов друком спецпроект журналу The Economist та «Українського тижня» «Світ у 2015»

Вийшов друком спецпроект журналу The Economist та «Українського тижня» «Світ у 2015»

22 Грудня 2014
7876
22 Грудня 2014
18:13

Вийшов друком спецпроект журналу The Economist та «Українського тижня» «Світ у 2015»

7876
Вийшов друком спецпроект журналу The Economist та «Українського тижня» «Світ у 2015»
Вийшов друком спецпроект журналу The Economist та «Українського тижня» «Світ у 2015»

Журнал «Український тиждень» і британське видання The Economist випустили чергове число щорічного спецпроекту «Світ у...». Про це йдеться на сайті «Тиждень.ua».

 

«Світ у 2015» - українська версія щорічного спецпроекту журналу The Economist, що пропонує аналітику і прогнози на наступний рік у геополітиці, економіці, фінансах, бізнесі, науці та культурі.

 

Серед колумністів цьогорічного видання чимало видатних постатей сучасності. Гілларі Клінтон порушила питання гендерної рівності, Білл Ґейтс присвятив допис боротьбі з бідністю, президент Чилі Мішель Бачелет висловила власне бачення цілей розвитку тисячоліття, своїми планами поділився також прем'єр-міністр Італії Маттео Ренці. Про те, якими будуть авто майбутнього, розповіла генеральний директор General Motors Мері Барра, а про втілення фантазій у наукові факти написав письменник Аластер Рейнольдс

 

Наприкінці випуску видання - прогнози щодо України.

 

«Охочих передбачати події 2015 року в нашій країні не бракує, останні події багато в кого активізували фантазію та уяву, однак ми намагалися бути зваженими у своїх оцінках. Окрім очікуваних тем, як-от майбуття Криму і Донбасу, обороноздатність та енергоефективність, ми цього разу спробували оцінити перспективні галузі економіки й нову структуру експорту українських товарів та послуг, відзначили деякі культурні тренди і виклики, що стоять перед медіа-спільнотою», - сказав головний редактор «Українського тижня», редактор українського видання «Світ у 2015» Дмитро Крапивенко.

 

Поряд зі штатними авторами «Українського тижня» статті для української частини «Світу у 2015» написали голова представництва ЄС в Україні Ян Томбінський, представник України при ООН Юрій Сергеєв, експерти Михайло Гончар та Ігор Коліушко, публіцист Леонідас Донскіс і музикант Павло Гудімов.  

 

Спецпроект «Світ у...» журнал «Український тиждень» видає п'ятий рік поспіль. При цьому четвертий рік «Український тиждень» дістає ексклюзивне право в Україні на його друк. 

 

Нагадаємо, російський телеканал LifeNews назвав журналіста «Українського тижня» Богдана Буткевича фашистом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7876
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду