detector.media
22.12.2014 18:13
Вийшов друком спецпроект журналу The Economist та «Українського тижня» «Світ у 2015»
Вийшов друком спецпроект журналу The Economist та «Українського тижня» «Світ у 2015»

Журнал «Український тиждень» і британське видання The Economist випустили чергове число щорічного спецпроекту «Світ у...». Про це йдеться на сайті «Тиждень.ua».

 

«Світ у 2015» - українська версія щорічного спецпроекту журналу The Economist, що пропонує аналітику і прогнози на наступний рік у геополітиці, економіці, фінансах, бізнесі, науці та культурі.

 

Серед колумністів цьогорічного видання чимало видатних постатей сучасності. Гілларі Клінтон порушила питання гендерної рівності, Білл Ґейтс присвятив допис боротьбі з бідністю, президент Чилі Мішель Бачелет висловила власне бачення цілей розвитку тисячоліття, своїми планами поділився також прем'єр-міністр Італії Маттео Ренці. Про те, якими будуть авто майбутнього, розповіла генеральний директор General Motors Мері Барра, а про втілення фантазій у наукові факти написав письменник Аластер Рейнольдс

 

Наприкінці випуску видання - прогнози щодо України.

 

«Охочих передбачати події 2015 року в нашій країні не бракує, останні події багато в кого активізували фантазію та уяву, однак ми намагалися бути зваженими у своїх оцінках. Окрім очікуваних тем, як-от майбуття Криму і Донбасу, обороноздатність та енергоефективність, ми цього разу спробували оцінити перспективні галузі економіки й нову структуру експорту українських товарів та послуг, відзначили деякі культурні тренди і виклики, що стоять перед медіа-спільнотою», - сказав головний редактор «Українського тижня», редактор українського видання «Світ у 2015» Дмитро Крапивенко.

 

Поряд зі штатними авторами «Українського тижня» статті для української частини «Світу у 2015» написали голова представництва ЄС в Україні Ян Томбінський, представник України при ООН Юрій Сергеєв, експерти Михайло Гончар та Ігор Коліушко, публіцист Леонідас Донскіс і музикант Павло Гудімов.  

 

Спецпроект «Світ у...» журнал «Український тиждень» видає п'ятий рік поспіль. При цьому четвертий рік «Український тиждень» дістає ексклюзивне право в Україні на його друк. 

 

Нагадаємо, російський телеканал LifeNews назвав журналіста «Українського тижня» Богдана Буткевича фашистом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY