11 вересня в НСЖУ – тренінг для медіа-тренерів про роботу журналістів у «гарячих точках»

11 вересня в НСЖУ – тренінг для медіа-тренерів про роботу журналістів у «гарячих точках»

8 Вересня 2014
3800

11 вересня в НСЖУ – тренінг для медіа-тренерів про роботу журналістів у «гарячих точках»

3800
11 вересня в НСЖУ – тренінг для медіа-тренерів про роботу журналістів у «гарячих точках»
11 вересня в НСЖУ – тренінг для медіа-тренерів про роботу журналістів у «гарячих точках»

11 вересня Офіс координатора проектів ОБСЄ (КП ОБСЄ) спільно із Національною спілкою журналістів України (НСЖУ) та Незалежною медіапрофспілкою України (НМПУ) проводитиме тренінг для тренерів «Робота журналіста у «гарячих точках» та зонах конфлікту». Тренери: Володимир Цвірко, рятувальник із 20-річним стажем (Донецьк), Мішель Бетц, журналіст, експерт з медіарозвитку (Канада, Австрія).

 

Під час тренінгу учасники отримають знання із тем, що стосуються питань фізичної безпеки та специфіки роботи журналіста у зонах конфлікту.

 

Розглядатимуться такі питання:

- Поведінка у кризових ситуаціях: епіцентр надзвичайної ситуації, пожежа, натовп, закриті приміщення.

- Перша медична допомога - штучне дихання, серцево-судинна реанімація, вогнестрільні поранення, накладання бандажу.

-  Як висвітлити конфлікт відповідально і безпечно: оцінка і аналіз ризиків.

-  Обов'язки журналіста, який висвітлює конфлікти.

-  Фізична безпека та комунікації журналіста у театрі бойових дій.

-  Співпраця із поліцією, військовими та правоохоронними органами.

-  Особливості передачі знань іншим та навички, які потрібно мати тренерам.

 

Тренінг триватиме з 9.00 до 19.00 у прес-центрі центрального офісу НСЖУ (Київ, вул. Хрещатик, 27-А).

 

КП ОБСЄ відшкодовує витрати учасникам з регіонів та забезпечує їх поселення у готелі «Козацький». Для реєстрації на участь у заході слід подати заявку, вказавши прізвище, ім'я, місце та досвід роботи, на адресу: oblik@nsju.org або sekretar@profspilka.org.ua.

 

Мішель Бетц - досвідчений консультант із розвитку засобів масової інформації, вже більше ніж 20 років працює в якості журналіста, медіа-тренера, а також як міжнародний консультант з розвитку ЗМІ. Працювала консультантом для таких організацій як ЮНЕСКО, Державний департамент США, Міжнародна допомога медіа (International Media Support) , IREX, Internews, Інститут відкритого суспільства (Open Society Institute) та ін.

 

Володимир Цвірко має 30-річний досвід надання реанімаційної допомоги важкотравмованим постраждалим. Проводить заняття по виживанню в різних аудиторіях. Прошов стажування у французькому військовому госпіталі повітряно-десантних військ імені полковника Піке в Бордо (Франція), де отримав сертифікат інструктора по підготовці парамдиків і  лікарів першого контакту екстремальної медицини. Також має сертифікат міжнародного рятувального центру невідкладних станів у Донецьку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3800
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду