Журналісту «Главкома» влучили гумовою кулею в лоб (ФОТО)

18 Лютого 2014
5079

Журналісту «Главкома» влучили гумовою кулею в лоб (ФОТО)

5079
Журналісту «Главкома» влучили гумовою кулею в лоб (ФОТО)

18 лютого під час зіткнення активістів і підрозділів «Беркуту» на розі вулиць Шовковичної та Інститутської в Києві отримав поранення політичний оглядач інтернет-видання «Главком» Олексій Бик. Про це повідомляє «Главком».

 

Йому в лоб влучила гумова куля. За попередньою інформацією, у журналіста діагностували струс мозку.

 

 



Також пан Бик постраждав від вибуху світлошумової гранати, повідомляє Інститут масової інформації з посиланням на фотографа Олену Максименко.

 

Сама Олена Максименко, яка є фрілансером і позаштатним кореспондентом «Українського тижня», теж була поранена світлошумовою гранатою, повідомляє ІМІ.

 

«Це сталося на вул. Шовковичній близько 11-ї години, я знімала сутички, біля мене розірвалася світлошумова граната, осколки завдали 5 ран-порізів», - розповіла журналістка.

 

Їй надали медичну допомогу, вона в безпеці.

 

Нагадаємо, 18 лютого під час висвітлення масових заворушень у центрі Києва постраждали понад 20 журналістів.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5079
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду