Ще двох фотографів побили «беркутівці» та охоронці офісу Партії регіонів

18 Лютого 2014
3251

Ще двох фотографів побили «беркутівці» та охоронці офісу Партії регіонів

3251
Ще двох фотографів побили «беркутівці» та охоронці офісу Партії регіонів

18 лютого під офісом Партії регіонів на вулиці Липській у Києві охорона будівлі побила фотокореспондента агенції PHL Андрія Гудзенка і розбила йому камеру. Про це повідомляє Comments.ua.

 

Андрій Гузенко розповів, що він підійшов до офісу Партії регіонів на вулиці Липській і почас фотографувати.

 

«З-за паркану офісу прибігла охорона й почала кричати, щоб я не знімав. Потім почали бити, стараючись розбити фотокамеру - у мене із собою їх було дві. Мене били три людини. Від сильних травм урятував шолом», - розповів фотограф.

 

З його слів, йому розбили одну камеру та об'єктив, пошкодили руку й ногу. У Жовтневому палаці йому надали медичну допомогу.

 

Ще одного фотографа - фото кора «Цензор.нет» і фрілансера Олексія Чернишова - побив «Беркут». Про це повідомляє Інститут масової інформації з посиланням на його колегу Максима Требухова.

 

«Не допомогло ні посвідчення, ні жилетка, відібрали флешку з фотографіями і фільтр з протигазу», - повідомив пан Требухов.

 

Олексій Чернишов був одним із постраждалих у ніч на 11 січня під Святошинським районним судом.

 

Як писала «Телекртика», 18 лютого, під час висвітлення масових заворушень у центрі Києва станом на 16.00 постраждали близько 10 журналістів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3251
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду