Газета «Вести» підозрює, що події у Врадіївці спровокували телевізійники

2 Липня 2013
7812

Газета «Вести» підозрює, що події у Врадіївці спровокували телевізійники

7812
Газета «Вести» підозрює, що події у Врадіївці спровокували телевізійники

Газета «Вести» припустила, що бунт місцевих мешканців у Врадіївці Миколаївської області спровокували кореспонденти телеканалів.

 

У матеріалі «Селяне под Николаевом обещают повесить насильников молодой женщины» автори видання Олександр Сибірцев і Євгенія Генова пишуть:

 

«Еще вчера днем ничего не предвещало такого бурного развития событий. По наблюдениям корреспондента "Вестей", на площади возле местного РОВД находилось десятка полтора людей, которые проявляли заинтересованность в деле. Но активных действий они не предпринимали.

 

Потом в поселке появились машины и корреспонденты нескольких телеканалов. Они сначала наблюдали за ситуацией, а потом стали обхаживать местных жителей с вопросами о том, не хотят ли они вступиться за свою односельчанку, а не просто ждать у моря погоды.

 

Возможно, именно такие разговоры заезжих гостей и взбудоражили умы врадиевцев. К зданию РОВД стали подтягиваться десятки людей. Ну а потом и разразились вышеописанные события со штурмом, газом, стрельбой и прочими элементами народного гнева и спецсредств правоохранителей».

 

Як відомо, 1 липня понад тисяча мешканців Врадіївки «штурмували»місцевий райвідділ міліції з вимогою покарати винних у зґвалтуванні місцевої мешканки Ірини Крашкової міліціонерів. Співробітники міліції та високопосадовці, які були на місці штурму, забарикадувалися у підвалі. У міліції розпочато службове розслідування, а місцеві начальники міліції відсторонені від посад.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7812
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Влад
3955 дн. тому
Надо же - оказывается, виноваты не мусора, безнаказанно насилующие и убивающие людей, а журналисты! Да чтоб вы в аду горели, cyки позорные - и газета "вести", и уpoды, там пишущие...
ДимОК
3955 дн. тому
Ещё один звонок о том, что журналисты - грязные провокаторы, занимающиеся антигосударственной деятельностью. Пора их уже привлекать по статье Подстрекательство! И редакцию Телекритики - за соучастие!
дэн
3955 дн. тому
Вести газета Медведчука
Svyastin
3955 дн. тому
Не вижу ничего плохого в том, что народ поднимают на борьбу с беспределом власти
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду