detector.media
02.07.2013 14:00
Газета «Вести» підозрює, що події у Врадіївці спровокували телевізійники

Газета «Вести» припустила, що бунт місцевих мешканців у Врадіївці Миколаївської області спровокували кореспонденти телеканалів.

 

У матеріалі «Селяне под Николаевом обещают повесить насильников молодой женщины» автори видання Олександр Сибірцев і Євгенія Генова пишуть:

 

«Еще вчера днем ничего не предвещало такого бурного развития событий. По наблюдениям корреспондента "Вестей", на площади возле местного РОВД находилось десятка полтора людей, которые проявляли заинтересованность в деле. Но активных действий они не предпринимали.

 

Потом в поселке появились машины и корреспонденты нескольких телеканалов. Они сначала наблюдали за ситуацией, а потом стали обхаживать местных жителей с вопросами о том, не хотят ли они вступиться за свою односельчанку, а не просто ждать у моря погоды.

 

Возможно, именно такие разговоры заезжих гостей и взбудоражили умы врадиевцев. К зданию РОВД стали подтягиваться десятки людей. Ну а потом и разразились вышеописанные события со штурмом, газом, стрельбой и прочими элементами народного гнева и спецсредств правоохранителей».

 

Як відомо, 1 липня понад тисяча мешканців Врадіївки «штурмували»місцевий райвідділ міліції з вимогою покарати винних у зґвалтуванні місцевої мешканки Ірини Крашкової міліціонерів. Співробітники міліції та високопосадовці, які були на місці штурму, забарикадувалися у підвалі. У міліції розпочато службове розслідування, а місцеві начальники міліції відсторонені від посад.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY