Фреймут залишає «Ревізор», бо боїться стати «як Леонід Якубович»

Фреймут залишає «Ревізор», бо боїться стати «як Леонід Якубович»

27 Травня 2013
9276

Фреймут залишає «Ревізор», бо боїться стати «як Леонід Якубович»

9276
Фреймут залишає «Ревізор», бо боїться стати «як Леонід Якубович»
Фреймут залишає «Ревізор», бо боїться стати «як Леонід Якубович»

Ведуча Ольга Фреймут планує залишити проект «Ревізор», який вона веде на Новому каналі. Про це повідомляє «Комсомольская правда в Украине».

 

«Зараз ми знімаємо дві останні програми і, швидше за все, це будуть останні випуски з моєю участю. Знаю, що наступної весни "Ревізор" житиме, але вже з іншою ведучою. Наша творча команда зробила все можливе для того, щоб проект, як свою дитину, поставити на ноги і зробити успішним», - сказала Ольга Фреймут.

 

Своє рішення ведуча пояснює тим, що не бажає одноманітності: «Це свого роду захист, оскільки я дуже боюся стати, як Леонід Якубович у "Полі чудес". А восени глядачі побачать мене в новому проекті, що не кардинально відрізнятиметься від минулого. Але хочу заспокоїти своїх глядачів: мій образ не буде змінюватися кардинально».

 

Раніше керівник творчого об'єднання, яке займається виробництвом «Ревізору», Вікторія Бурдукова в інтерв'ю «Детектор медіа» розповідала, що восени програма призупинить свій вихід. А на запитання про можливість зміни ведучої вона зазначила: «Ведучу міняти, звичайно, не збираємося, це неможливо. Плануємо зрідка залучати до цієї роботи й Аню Жижу - цікавий хід з харківською переперевіркою вийшов».

 

29 травня запланована онлайн-конференція Ольги Фреймут на сайті Нового каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9276
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач
3986 дн. тому
конкретная мания величия...кого твой образ и его змины интересуют?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду