detector.media
27.05.2013 11:17
Фреймут залишає «Ревізор», бо боїться стати «як Леонід Якубович»
Фреймут залишає «Ревізор», бо боїться стати «як Леонід Якубович»

Ведуча Ольга Фреймут планує залишити проект «Ревізор», який вона веде на Новому каналі. Про це повідомляє «Комсомольская правда в Украине».

 

«Зараз ми знімаємо дві останні програми і, швидше за все, це будуть останні випуски з моєю участю. Знаю, що наступної весни "Ревізор" житиме, але вже з іншою ведучою. Наша творча команда зробила все можливе для того, щоб проект, як свою дитину, поставити на ноги і зробити успішним», - сказала Ольга Фреймут.

 

Своє рішення ведуча пояснює тим, що не бажає одноманітності: «Це свого роду захист, оскільки я дуже боюся стати, як Леонід Якубович у "Полі чудес". А восени глядачі побачать мене в новому проекті, що не кардинально відрізнятиметься від минулого. Але хочу заспокоїти своїх глядачів: мій образ не буде змінюватися кардинально».

 

Раніше керівник творчого об'єднання, яке займається виробництвом «Ревізору», Вікторія Бурдукова в інтерв'ю «Детектор медіа» розповідала, що восени програма призупинить свій вихід. А на запитання про можливість зміни ведучої вона зазначила: «Ведучу міняти, звичайно, не збираємося, це неможливо. Плануємо зрідка залучати до цієї роботи й Аню Жижу - цікавий хід з харківською переперевіркою вийшов».

 

29 травня запланована онлайн-конференція Ольги Фреймут на сайті Нового каналу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY