29 серпня – майстер-клас голландського режисера Флоріса Кінгми в Києві

29 серпня – майстер-клас голландського режисера Флоріса Кінгми в Києві

27 Серпня 2015
2000

29 серпня – майстер-клас голландського режисера Флоріса Кінгми в Києві

2000
29 серпня – майстер-клас голландського режисера Флоріса Кінгми в Києві
29 серпня – майстер-клас голландського режисера Флоріса Кінгми в Києві

29 серпня в Києві пройде майстер-клас відомого голландського режисера-рекламіста Флоріса Кінгми «Соціальна реклама: від а до я». Відвідати майстер-клас зможе кожен бажаючий безкоштовно. Захід організовує Фестиваль соціальної відеореклами Molodiya Festival спільно з Кінорезиденцією фести валю «Гогольфест» за фінансової підтримки компанії з обслуговування бізнесу White House. 

 

Початок майстер-класу: 29 серпня (субота), о 16.00. Місце проведення: Київ, Національний комплекс «Експоцентр України» (ВДНГ), просп. Ак. Глушкова, 1, павільйон 10.  Вхід вільний для всіх бажаючих.

 

«Приїзд Кінгми в Київ для українських кіношників та рекламістів - не лише нагода отримати нові знання та досвід, а й привід провести добре час у компанії харизматичного режисера. Його родзинка - навіть не десятки світових нагород, а гумор, дотепність і нетривіальність, котрі характеризують його роботи навіть на найгострішу соціальну проблематику», - сказали організатори заходу та засновники Molodiya Festival Ігор Мельник та Наталя Шевчук.

 

Професійна біографія Флоріса Кінгми така ж проста й безпосередня, як і його роботи. Вивчився на економіста і пішов працювати комерційним продюсером в AT5 (Амстердам Television Network). Так, не витративши ні копійки, він навчився натискати кнопку REC. Його відео веселили колег, а згодом Флоріс Кінгма вже мав на полиці світові нагороди в галузі реклами. На останньому Pinasthika Awards в Індонезії отримав 16 нагород з можливих 25. Особлива любов Флоріса Кінгми - до реклами соціальної.

 

«Я розкажу, як полюбити рекламу і дам в руки інструмент, котрим ви зробите свою роботу успішною», - каже Флоріс Кінгма про свій майбутній майстер-клас у Києві.

 

«Флоріс такий простий і легкий, домовитись про приїзд і формат було легко: попереписувались по соцмережі - і справа вирішена. Так само швидко знайшлись люди - компанія з обслуговування бізнесу White House, котрим ідея сподобалась і які підтримують проект фінансово, аби всі бажаючі могли відвідати воркшопи режисера безкоштовно», - розповіли організатори.

 

Майстер-клас Флоріса Кінгми є відкриттям цілого напряму «Соціальна реклама» в рамках Кінорезиденції Гогольфесту, що працюватиме на території Національного комплексу «Експоцентр України» з 29 серпня до 3 вересня. Керівники напряму - організатори фестивалю соціальної відеореклами Molodiya Festival. Деталі на сайті: www.molodiya.com.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2000
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду