detector.media
27.08.2015 13:26
29 серпня – майстер-клас голландського режисера Флоріса Кінгми в Києві
29 серпня – майстер-клас голландського режисера Флоріса Кінгми в Києві

29 серпня в Києві пройде майстер-клас відомого голландського режисера-рекламіста Флоріса Кінгми «Соціальна реклама: від а до я». Відвідати майстер-клас зможе кожен бажаючий безкоштовно. Захід організовує Фестиваль соціальної відеореклами Molodiya Festival спільно з Кінорезиденцією фести валю «Гогольфест» за фінансової підтримки компанії з обслуговування бізнесу White House. 

 

Початок майстер-класу: 29 серпня (субота), о 16.00. Місце проведення: Київ, Національний комплекс «Експоцентр України» (ВДНГ), просп. Ак. Глушкова, 1, павільйон 10.  Вхід вільний для всіх бажаючих.

 

«Приїзд Кінгми в Київ для українських кіношників та рекламістів - не лише нагода отримати нові знання та досвід, а й привід провести добре час у компанії харизматичного режисера. Його родзинка - навіть не десятки світових нагород, а гумор, дотепність і нетривіальність, котрі характеризують його роботи навіть на найгострішу соціальну проблематику», - сказали організатори заходу та засновники Molodiya Festival Ігор Мельник та Наталя Шевчук.

 

Професійна біографія Флоріса Кінгми така ж проста й безпосередня, як і його роботи. Вивчився на економіста і пішов працювати комерційним продюсером в AT5 (Амстердам Television Network). Так, не витративши ні копійки, він навчився натискати кнопку REC. Його відео веселили колег, а згодом Флоріс Кінгма вже мав на полиці світові нагороди в галузі реклами. На останньому Pinasthika Awards в Індонезії отримав 16 нагород з можливих 25. Особлива любов Флоріса Кінгми - до реклами соціальної.

 

«Я розкажу, як полюбити рекламу і дам в руки інструмент, котрим ви зробите свою роботу успішною», - каже Флоріс Кінгма про свій майбутній майстер-клас у Києві.

 

«Флоріс такий простий і легкий, домовитись про приїзд і формат було легко: попереписувались по соцмережі - і справа вирішена. Так само швидко знайшлись люди - компанія з обслуговування бізнесу White House, котрим ідея сподобалась і які підтримують проект фінансово, аби всі бажаючі могли відвідати воркшопи режисера безкоштовно», - розповіли організатори.

 

Майстер-клас Флоріса Кінгми є відкриттям цілого напряму «Соціальна реклама» в рамках Кінорезиденції Гогольфесту, що працюватиме на території Національного комплексу «Експоцентр України» з 29 серпня до 3 вересня. Керівники напряму - організатори фестивалю соціальної відеореклами Molodiya Festival. Деталі на сайті: www.molodiya.com.ua.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY