Генпрокуратура оголосила у розшук Сергія Курченка

Генпрокуратура оголосила у розшук Сергія Курченка

20 Березня 2014
5264
20 Березня 2014
12:56

Генпрокуратура оголосила у розшук Сергія Курченка

5264
Генпрокуратура оголосила у розшук Сергія Курченка
Генпрокуратура оголосила у розшук Сергія Курченка

Генеральна прокуратура України оголосила підозру голові спостережної ради ГК «СЄПЕК» («ВЕТЕК») Сергій Курченку, якому належить медіа холдинг «ВЕТЕК-медіа». Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті ГПУ.

 

Олігарха звинувачують у спільному з іншими особами розкраданні майна державного підприємства ПАТ «Укргазвидобування».

 

«Як з'ясувалось, вказані особи шляхом здійснення протиправних господарських операцій купівлі-продажу скрапленого газу завдали інтересам держави збитки в особливо великих розмірах на загальну суму понад 1 млрд гривень», - повідомляє Генпрокуратура.

 

Злочин кваліфікований за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).
Генпрокуратура також повідомляє, що підозрюваного Сергія Курченка оголошено у розшук, його місцезнаходження встановлюється.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», що після втечі Сергія Курченка з країни Юрій Ровенський, голова наглядової ради медіахолдингу UMH Group, генеральний директор медіахолдингу «ВЕТЕК-медіа», запевнив, що медіаресурси компанії працюють в штатному режимі.

 

Нагадаємо, 24 лютого стало відомо, що в UMH Group було прийнято рішення про закриття друкованих версій журналів «Истории звезд» і «Сериал».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5264
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду