detector.media
20.03.2014 12:56
Генпрокуратура оголосила у розшук Сергія Курченка
Генпрокуратура оголосила у розшук Сергія Курченка

Генеральна прокуратура України оголосила підозру голові спостережної ради ГК «СЄПЕК» («ВЕТЕК») Сергій Курченку, якому належить медіа холдинг «ВЕТЕК-медіа». Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті ГПУ.

 

Олігарха звинувачують у спільному з іншими особами розкраданні майна державного підприємства ПАТ «Укргазвидобування».

 

«Як з'ясувалось, вказані особи шляхом здійснення протиправних господарських операцій купівлі-продажу скрапленого газу завдали інтересам держави збитки в особливо великих розмірах на загальну суму понад 1 млрд гривень», - повідомляє Генпрокуратура.

 

Злочин кваліфікований за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).
Генпрокуратура також повідомляє, що підозрюваного Сергія Курченка оголошено у розшук, його місцезнаходження встановлюється.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», що після втечі Сергія Курченка з країни Юрій Ровенський, голова наглядової ради медіахолдингу UMH Group, генеральний директор медіахолдингу «ВЕТЕК-медіа», запевнив, що медіаресурси компанії працюють в штатному режимі.

 

Нагадаємо, 24 лютого стало відомо, що в UMH Group було прийнято рішення про закриття друкованих версій журналів «Истории звезд» і «Сериал».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY