Топ-менеджер Курченка заявляє, що попри зміни у країні UMH Group працює у штатному режимі

Топ-менеджер Курченка заявляє, що попри зміни у країні UMH Group працює у штатному режимі

26 Лютого 2014
5252
26 Лютого 2014
18:14

Топ-менеджер Курченка заявляє, що попри зміни у країні UMH Group працює у штатному режимі

5252
Топ-менеджер Курченка заявляє, що попри зміни у країні UMH Group працює у штатному режимі
Топ-менеджер Курченка заявляє, що попри зміни у країні UMH Group працює у штатному режимі

Голова наглядової ради медіахолдингу UMH Group Юрій Ровенський запевняє, що медіа ресурси компанії працюють в штатному режимі. Про це йдеться у заяві пана Ровенського на сайті UMH Group.

 

Як заявляє пан Ровенський, керівництво UMH Group бачить своє основне завдання в тому, щоб зберегти позиції компанії.

 

«У зв'язку з численними запитами, що надходять на адресу UMH Group ми інформуємо про те, що всі медіаресурси холдингу працюють в штатному режимі. Ви можете бачити це по ситуації і в інтернеті, і в радіоефірі, і купуючи наші друковані видання, як в роздріб, так і за передплатою», - йдеться у заяві голови наглядової ради UMH Group.

 

Також Юрій Ровенський зазначає, що компанія все ж може вдатись до оптимізації своєї діяльності через скорочення рекламного ринку преси.

 

«Формуючи бюджет 2014 року, ми розглядали як оптимістичні, так і песимістичні сценарії. У зв'язку з цим UMH Group повністю готовий і своєчасно реагує на зміни, що відбуваються в економіці країни, в частині коригування бізнес-планів. Ми усвідомлюємо, що рекламний ринок зазнав істотного скорочення, і розуміємо, що реагуючи на цей процес, будемо змушені проводити ряд заходів щодо оптимізації своєї діяльності. Дані процеси не торкнуться основних служб, що дозволить зберегти всі ключові бренди холдингу», - заявив менеджер.

 

Зауважимо, що раніше на сайті UMH Group у розділі «Про компанію» можна було ознайомитися зі складом спостережної ради групи, а також з інформацією про її менеджмент. Зараз ці сторінки відсутні. Як повідомляє інтернет-видання Аin.ua, Юрій Ровенський не зміг відповісти, чому цих сторінок більше немає на сайті, але пообіцяв уточнити це питання. Як повідомила «Детектор медіа» прес-служба медіахолдингу, сторінка зникла через те, що «на сайті відбуваються оновлення».

 

Прес-служба також роз'яснила, що UMH Group продовжує перебувати у прямому володінні медіахолдингу «ВЕТЕК-Медіа», що належить бізнесмену Сергію Курченку. Юрій Ровенський займає одночасно посади генерального директора медіахолдингу «ВЕТЕК-Медіа» і голови наглядової ради UMH Group.

 

«ВЕТЕК-Медіа володіє UMH, ніколи не ховалася і не була заявлена ​​на сайті, оскільки до менеджменту холдингу не має відношення. Так само і прізвище бенефіціара не було заявлене», - повідомила «Детектор медіа» PR-менеджер UMH Publishing Юлія Василенко.

 

Далі «Детектор медіа» подає текст заяви Юрія Ровенського повністю:

 

«Трагічні події останніх місяців назавжди залишаться в пам'яті не тільки українців, а й усього світового співтовариства. Ми поділяємо горе і біль співвітчизників і щиро співчуваємо сім'ям загиблих.

 

В даний час країна знаходиться на стадії реорганізації політичної та економічної системи. В умовах фінансової нестабільності потрібно бути готовим до загострення ситуації на ринку преси, до падіння рекламних бюджетів та обсягів продажів. Керівництво UMH бачить своє основне завдання в тому, щоб зберегти позиції компанії, а також мінімізувати втрати в сфері реклами, особливо в період підвищеного інформаційного попиту.



Ми підтверджуємо, що всі наші інформаційні ресурси встановлюють рекорди відвідуваності. Наприклад, кількість переглядів сайту Korrespondent.net в окремі дні перевищувала показник в 10 млн. Сайт Forbes.ua, в свою чергу, також досяг рекорду, збільшивши кількість переглянутих за день сторінок в три рази в порівнянні з січнем.



У зв'язку з численними запитами, що надходять на адресу UMH, ми також інформуємо про те, що всі медіа ресурси холдингу працюють в штатному режимі. Ви можете бачити це по ситуації і в інтернеті, і в радіоефірі, і купуючи наші друковані видання, як в роздробі, так і за передплатою.

 

Формуючи бюджет 2014 року, ми розглядали як оптимістичні, так і песимістичні сценарії. У зв'язку з цим UMH повністю готовий і своєчасно реагує на події, що відбуваються в економіці країни, в частині коригування бізнес-планів. Ми усвідомлюємо, що рекламний ринок зазнав істотного скорочення, і розуміємо, що, реагуючи на цей процес, будемо змушені проводити ряд заходів щодо оптимізації своєї діяльності. Дані процеси не торкнуться основних служб, що дозволить зберегти всі ключові бренди холдингу.

 

Ми сподіваємося, що незважаючи на поточні складнощі в економіці країни, ситуація скоро стабілізується, і це, в свою чергу, дозволяє нам з оптимізмом дивитися в майбутнє в рік 20-річчя UMH.

 

Юрій Ровенський,
голова наглядової ради UMH»

 

Нагадаємо, 24 лютого стало відомо, що UMH Group пприйнято рішення про закриття друкованих версій журналів «Истории звезд» і «Сериал». З березня журнал «Истории звезд» буде об'єднаний з редакцією журналу «Теленеделя» і буде виходити під єдиним брендом «Теленедели», яка стане більш глянцевим виданням. Журнал «Сериал» залишить лише онлайн-версію, оскільки його цільова аудиторія зосереджена в інтернеті. Також у компанії заперечили скорочення штатів цих видань.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5252
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду