Міліція затримала третього підозрюваного у побитті Тетяни Чорновол

Міліція затримала третього підозрюваного у побитті Тетяни Чорновол

26 Грудня 2013
4861

Міліція затримала третього підозрюваного у побитті Тетяни Чорновол

4861
Міліція затримала третього підозрюваного у побитті Тетяни Чорновол
Міліція затримала третього підозрюваного у побитті Тетяни Чорновол

Міліція затримала третього підозрюваного у побитті журналістки та громадської активістки Тетяни Чорновол. Про це йдеться у повідомленні управління зв'язків з громадськістю МВС Україна.

 

«У рамках розслідування кримінального провадження за фактом побиття Тетяни Чорновол та відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України правоохоронці затримали третього підозрюваного, який перебував у розшуку», - йдеться у повідомленні МВС.

 

Наразі із затриманим проводяться слідчі дії - допит.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», третім підозрюваним у побитті Тетяни Чорновол є Сергій Котенко. Учора, 25 грудня, його було оголошено у розшук. Слідство встановило, що він мав відношення до певних комерційних структур та керував підприємством, якому була підконтрольна телекомпанія ТВі.

 

За фактом побиття Тетяни Чорновол слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Згодом воно було перекваліфіковано на нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

 

До вечора 25 грудня було затримано двох із трьох підозрюваних: Андрій Насіковський та Олександр Храмцов. Слідство розглядає декілька версій нападу невідомих на Тетяну Чорновол, серед них - професійну діяльність, вчинення дорожньо-транспортної пригоди та провокацію.

 

Сама Тетяна Чорновол пов'язує побиття зі своєю громадською діяльністю.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4861
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду