За фактом побиття Тетяни Чорновoл відкрито кримінальне провадження

За фактом побиття Тетяни Чорновoл відкрито кримінальне провадження

25 Грудня 2013
6115

За фактом побиття Тетяни Чорновoл відкрито кримінальне провадження

6115
За фактом побиття Тетяни Чорновoл відкрито кримінальне провадження
За фактом побиття Тетяни Чорновoл відкрито кримінальне провадження

За фактом побиття журналістки і громадської активістки Тетяни Чорновол слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС у Київській області.

 

Міліція просить свідків повідомити інформацію стосовно цієї події. В автомобілі Тетяни Чорновол було знайдений відеореєстратор, однак родичі постраждалої не віддали його працівникам міліції для встановлення причини трагедії, наголошують у міліції.

 

За даними міліції, у ніч на 25 грудня близько 0.40 за 400 метрів від столиці на трасі Бориспіль-Київ працівники Державтоінспекції виявили на обочині авто. Неподалік у кюветі вони побачили побиту жінку. Правоохоронці надали потерпілій першу медичну допомогу та викликали швидку.

 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що потерпілою є Тетяна Чорновол. За її словами, вона на власному авто Chevrolet Aveo направлялася від Борисполя у напрямку Києва, коли помітила за собою стеження невідомих на джипі темного кольору. Водій підозрілого автомобіля почав її притискати до узбіччя. Коли вона зупинилася, кілька чоловіків, які її переслідували, розбили заднє скло її авто, витягнули дівчину і почали бити. Після цього скинули її в кювет. Описати кривдників потерпіла не змогла.

 

Як писала «Детектор медіа», внаслідок нападу у Тетяни Чорновол струс мозку, численні гематоми, зламано ніс, на обличчі рвані рани.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Мустафи Найєма

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6115
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду