Нацрада офіційно дозволила «Радіо 24» тимчасово мовити на Донецьк

Нацрада офіційно дозволила «Радіо 24» тимчасово мовити на Донецьк

24 Грудня 2014
4078

Нацрада офіційно дозволила «Радіо 24» тимчасово мовити на Донецьк

4078
Нацрада офіційно дозволила «Радіо 24» тимчасово мовити на Донецьк
Нацрада офіційно дозволила «Радіо 24» тимчасово мовити на Донецьк

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 24 грудня прийняла рішення про тимчасове мовлення на час проведення антитерористичної операції ТОВ «ТРК "Праймедіа"» («Радіо 24») на частоті 103,1 МГц у місті Костянтинівці Донецької області на передавачі потужністю 5 кВт.

 

Рішення прийнято у зв'язку із захопленням приміщень і студій мовників на непідконтрольних українській владі територіях і необхідністю впровадження там українського мовлення.

 

Нагадаємо, що «Радіо 24» почало мовлення на цій частоті 22 грудня. Сигнал з Костянтинівки поширюється на весь Донецьк. В ефірі також транслюється спеціально створена для Донбасу програма «Громадського радіо» «Хроники Донбасса».

 

На попередньому засіданні, 18 грудня, Нацрада прийняла офіційне рішення, яким дозволила 5-му каналу, «Україні», «1+1», «24» та «Еспресо TV» вести на території Донецької та Луганської областей тимчасове тестове мовлення на час проведення антитерористичної операції на низці частот, на які ці мовники не мають ліцензій. Зокрема, «Радіо 24» отримало дозвіл на тимчасове мовлення на частоті 96,5 МГц у місті Волноваха Донецької області.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4078
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
//
3413 дн. тому
НРКУ та "Ері" Донецьк не потрібен, та й "Вести" не просились.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду