28 грудня - круглий стіл «Захист телевізійного контенту в інтернеті»

21 Грудня 2011
7118
21 Грудня 2011
15:00

28 грудня - круглий стіл «Захист телевізійного контенту в інтернеті»

7118
28 грудня - круглий стіл «Захист телевізійного контенту в інтернеті»

У середу, 28 грудня 2011 року відбудеться круглий стіл «Захист телевізійного контенту в інтернеті».

 

Провідні українські компанії, інвестуючи законним способом значні кошти у створення власного програмного продукту і в придбання контенту кращих світових виробників, прагнуть бути захищеними від незаконного розповсюдження цих творів на різних інформаційних сайтах.

 

Як захищати телевізійний контент в інтернеті, чи необхідно це робити, чи існують неконкурентні умови для ведення контентного бізнесу в Україні, - ці та інші питання обговорюватимуться на круглому столі.

 

Місце проведення: конференц-залі Індустріального Телевізійного Комітету за адресою: м. Київ, провулок Музейний, 10, 2-й поверх.

 

Дата та час проведення: середа, 28 грудня, початок об 11:00. Реєстрація розпочинається о 10-30. Закінчення круглого столу о 13-00.

 

До обговорення запрошені представники медіа та інтернет індустрії, громадських організацій та галузевих асоціацій, народні депутати України, представники Державної служби інтелектуальної власності,  медіаексперти, юристи.

 

Планується, що за результатами круглого столу буде підготовлено резолюцію та звернення до державних органів України.

 

Попередня реєстрація на сайті ІТК

 

За детальнішою інформацією звертайтесь до Індустріального Телевізійного Комітету за тел. (044) 353 13 98, або на Е-mail:Yaroslava.Antipina@itk.ua. Контактна особа:  Ярослава Антіпіна.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7118
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду