Завершився чат з Олегом Наливайком

6 Жовтня 2009
4758
6 Жовтня 2009
10:11

Завершився чат з Олегом Наливайком

4758
Завершився чат з Олегом Наливайком

На http://chat.detector.media завершилася чат-конференція з першим заступником - виконувачем обов'язки голови Держкомтелерадіо Олегом Наливайком на тему: «Які зміни чекають Держкомтелерадіо з приходом нового керівництва?».

 

До обговорення пропонувалися питання: чому комітет вирішив реанімувати ідею створення «Каналу територіальних громад»? Чи вноситимуться зміни до програми «Українська книга»? Яка роль обласних ОДТРК під час президентських виборів та інші.

 

Повний текст чату незабаром читайте на ТК.

 

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів України 9 вересня 2009 року призначив генерального директора холдингу «Главред-медіа» Олега Наливайка першим заступником - виконуючим обов'язки голови Державного комітету телебачення та радіомовлення.

 

Олег  Наливайко - в. о. голови, перший заступник голови Державного комітету телебачення та радіомовлення. Народився 10 жовтня 1961 року у Львові. За освітою журналіст (Львівський державний університет ім. І. Франка, 1986). У 1984-1991 роках - завідувач відділу політики і преси Львівського обкому ЦК Комсомолу України; позаштатний кореспондент у газетах «Молода Галичина», «Молодь України». У 1991-1993 роках - президент рекламно-поліграфічної фірми «Вета». З 1993 по 1996 рік - помічник першого віце-прем'єр-міністра України зі зв'язків з громадськістю, керівник прес-служби Міністерства економіки України. У 1996-2000 роках - генеральний директор рекламної фірми «Довіра», президент радіо «Довіра». У 1997-2002 роках - голова правління корпорації «Інформаційні системи України». З 2002 року - генеральний директор інформаційного агентства УНІАН, з 2007-го - генеральний директор холдингу «Главред-медіа». Секретар НСЖУ, заслужений журналіст України. Одружений (дружина Ірина Чередниченко - фінансовий директор «Української радіогрупи»), має трьох дітей.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Яни Новосьолової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4758
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
kiev
5337 дн. тому
2 питання: 1. Коли Ви закриєте =Перший громадський="? 2. Яка доля передачі =Київський форум= з Реною Назаровою?
Унтер-офіцер
5337 дн. тому
1. Чим викликана ініціатива Держкому по передачі ефірного часу регіональних каналів для централізованого показу спеціально виготовлених програм. 2. ОДТРК є самостійними у проведенні редакційної політики, виборі тематики та спрямованості своїх програм. Чи не призведуть ці наміри до ліквідації ОДТРК як окремих підрозділів зі своїм журналістським штатом і чи не перетворяться вони у пропагандистський рупор.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду