ІТК і НАМ оголосили тендер на PR-підтримку цифрового форуму

23 Липня 2009
12248
23 Липня 2009
16:15

ІТК і НАМ оголосили тендер на PR-підтримку цифрового форуму

12248
ІТК і НАМ оголосили тендер на PR-підтримку цифрового форуму

Асоціація Індустріальний телевізійний комітет та Незалежна асоціація телерадіомовників проводять тендер на PR супровід третього Міжнародного форуму «Цифрове мовлення в Україні».

 

Форум щорічно збирає майже 200 експертів, топ-менеджерів, інвесторів і технічних спеціалістів на єдиному комунікаійному майданчику.

 

Цілі PR-кампанії:

- залучити максимальну кількість учасників причетних до теми переходу України на цифрове мовлення;

- висвітлити факт: Міжнародний форум «Цифрове мовлення в Україні» - єдина повноцінна подія у сфері цифрового телебачення в Україні.

 

Завдання PR-кампанії:

- актуалізація теми переходу України на цифрове телебачення серед всіх учасників телевізійного ринку, громадських організацій сектору, телеглядачів;

- залучення всіх зазначених категорій ЦА також і за межами України: ЄС, США та країни пострадянського простору, особливо Середньої Азії;

- підвищення рівня обізнаності ЦА стосовно стану впровадження цифрового мовлення в Україні та основних проблем галузі;

- орієнтація кампанії як на головну, активну частину ЦА так і на залучення нової - long tail'а.

 

Тендер проводиться в два етапи: дистанційний та співбесіда. Останній термін подачі заявок - 1 серпня 2009 року. Заявкою на участь в тендері вважається презентація пропонованої PR кампанії в форматі ppt чи pdf.

 

За більш детальною інформацією та попередніми консультаціями просимо звертатися до Дениса Гурського за мейлом gursky@itk.org.ua чи телефоном +380676448613.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12248
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду